Gönderen Konu: Taksitçi  (Okunma sayısı 36727 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı lastsoldıer

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: Taksitçi
« Yanıtla #280 : 02 Şubat 2011, 17:09:44 »
oyunun içinde bot olmadan bi oyun yapmaz bunlar aslında böyle yarışmalara ilgi göstermeyip daha çok ödül dağıtan yarışmalarla uğraşmak lazım 5 tane ıphone dıyor orda sadece 1 kişi alırsa alır yoksa kendi adamları kazanıyor tekrar.fınans bankın yarısması , eti cin fabrikası, çizi var şu aralar onlar daha mantıklı uğraşmak.

Çevrimdışı mataramasukoy

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #281 : 02 Şubat 2011, 17:44:35 »
valla bende katıldıgıma pişman oldum oyunla ne ilgilenen var nede adam gibi ödül vermeye niyetleri var..  oyunun yapımcı şirketide saglam şirket ama niye bu yarışmada böyle oldu anlamadım  :(
Lütfen ısmarlama oy ve benzeri şeyler teklif etmeyiniz..

Çevrimdışı lastsoldıer

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #282 : 02 Şubat 2011, 20:35:19 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
valla bende katıldıgıma pişman oldum oyunla ne ilgilenen var nede adam gibi ödül vermeye niyetleri var..  oyunun yapımcı şirketide saglam şirket ama niye bu yarışmada böyle oldu anlamadım  :(
magıcclık daha önce para oyunu yapmıstı 100 kısıye odul vermıstı mesela ve oyun zevklıydı mp4 kazanmıstım bende onda bıle botlar vardı onlarla oynamaya calısıyordum sadece :) ama puan arttıkça cok ıyı botlar koymuslardı yenmek ımkansızdı ılk 20 ye gıremedım o yuzden onun ıcın kucuk hedıyelerı hedeflemek daha mantıklı :)

Çevrimdışı mataramasukoy

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #283 : 02 Şubat 2011, 20:55:52 »
magıcclık daha önce para oyunu yapmıstı 100 kısıye odul vermıstı mesela ve oyun zevklıydı mp4 kazanmıstım bende onda bıle botlar vardı onlarla oynamaya calısıyordum sadece :) ama puan arttıkça cok ıyı botlar koymuslardı yenmek ımkansızdı ılk 20 ye gıremedım o yuzden onun ıcın kucuk hedıyelerı hedeflemek daha mantıklı :)

valla ödül büyükte olsa küçükte olsa hileciler oluo illaki.. ama sorun sadece onlar değil .. mesela ben 117.200 puanı yapan 2. kişiyim ama şuanda 15. sıradayım benden sonra puan yapanalr önümde mesela benim bildiğim ilk yapılış tarihine göre sıralanır.. hilecilerin ayıklanması çok geç yapılıyo vs vs.  ::)
Lütfen ısmarlama oy ve benzeri şeyler teklif etmeyiniz..

Çevrimdışı lastsoldıer

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #284 : 08 Şubat 2011, 22:30:21 »
yarışma 13unde mı bıtıyordu arkadaşlar ilk 5 de tutunabilen var mı ?

Çevrimdışı liverpooltorres

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #285 : 09 Şubat 2011, 01:22:20 »
e bunalra alırdım ıphone 4 nie bu kadar kasmıslar
YoU wİlL nEvEr WaLk AlOnE

Çevrimdışı lastsoldıer

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #286 : 11 Şubat 2011, 22:58:38 »
arkadaşlar 17200den fazla yapmak oyun içinde imkansız diğerleri hile ile yaptığı apaçık belli  bakın her bolumde son 5 saniye kala  bısey gelmıyor burdan bı sekılde yapı kredı yırtacak kendını  bılmıyorum belkı son gun hıle yapanları elerler. ama zannetmıyorum onlar ya kendileri oyunu yapanlar yada bot oyuncular gerçek bile değiller :)

Çevrimdışı Ahmar

• Usta Kampanyacı
  • SAÜ
« Yanıtla #287 : 13 Şubat 2011, 22:20:20 »
bu gece sooon :)
Twitter: @zalimstalker instagram : @ukalamukalaa

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #288 : 14 Şubat 2011, 00:06:43 »
biraz sonra bu kapıdan son kezzzz

çıkıp gideceğiiiiiiimmmm la la la la .. :)
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #289 : 14 Şubat 2011, 00:07:03 »
 :D :D :D :D :D