Gönderen Konu: Taksitçi  (Okunma sayısı 36756 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Smile

• Usta Kampanyacı
Ynt: Taksitçi
« Yanıtla #190 : 25 Ocak 2011, 17:27:37 »
Bi zahmet sizde zamanı yavaşlatmadan nasıl o kadar yüksek puana ulaştığınızı söyleyin o zaman

Çevrimdışı nopan1cc

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #191 : 25 Ocak 2011, 17:30:15 »
bu 1. olan arkadas hıle yapan yanı o arkadas olmadan once ben ıkıncıydım o gun ve 1 saat sonra bu skorla 1.oldu bu arkadas sonra benı suan 1.cı olan arkadas gectı ve suan 2.olan arkads gectı ben o anda 4.sıraya dustum ve dıkkatlı bakarsanız 2.cıyle benım aramda pek puan farkı yok arkadaslar  ben suankı puanımı gecmek ugrasırken en son 117.400 yaptım gecemedım yanı anlıcanız o andan sonra puan 117.200 sabıtlendı ınanın bu konuda hıle yapmadım ben gece gunduz ugrastım ben hakkım yenmesın rıca edıyorum sızden

Çevrimdışı ozgunatalay

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #192 : 25 Ocak 2011, 17:32:35 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ben o ılk 3 un ıcınde olan kısıyım ben ılk defa bole bı kampanyada bulundum ve hıc bı sekılde hıle yapmadım ıncelendıgınde acıkca gorulecektır 1.sıradakı 167 bın yapan kısının sucunu kımsenın ustune atmayın ah almayın arkadaslar rıca edıyorum sızden

sakıncası yoksa diğer puanlardan nasıl daha yüksek aldığınızı açıklayabilir misiniz peki? çünkü bir dizi halinde 4.sıra ve sonrakiler aynı puana sahipken ilk 3 daha yüksek puanda ve 4.sırada ve daha sonrakiler full yaptıklarını söylüyorlar.

konuyu sapıtmıyorum tabi ki. kim ne yapmışsa, emek vermişse hile yapmamışsa onun yanındayım. sadece doğruyu öğrenmek istiyorum o kadar. yazdığım bu mesaj birilerini aklamak birilerini karalamak için yazılmış sanılmasın lütfen.

Niye söylesin? Burda söylese herkes ilk 10a girer ve onu yerinden eder.

ben yüksek puanı hangi oyun stili ile aldığını sormuyorum tabi ki. benim merak ettiğim şey puan alınırken arkadaşta nasıl artıyordu acaba? hani bonus puanlar mı var ne bileyim veya oyunda extra bir bölüm daha mı var? benim merak ettiğim buydu sadece. çünkü yüksek puan almasının sebebi bunlar veya bu gibi şeyler olması gerekir hile yapmadığı sürece.

Çevrimdışı nopan1cc

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #193 : 25 Ocak 2011, 17:34:30 »
bende sızın gıbı bılmıyorum ınanın buna ben bu konuda

Çevrimdışı pirekazi555

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #194 : 25 Ocak 2011, 17:34:56 »
ben o ılk 3 un ıcınde olan kısıyım ben ılk defa bole bı kampanyada bulundum ve hıc bı sekılde hıle yapmadım ıncelendıgınde acıkca gorulecektır 1.sıradakı 167 bın yapan kısının sucunu kımsenın ustune atmayın ah almayın arkadaslar rıca edıyorum sızden

dostum kimi kandırıyorsun eğer o ilk 3. ün içindeysen muhakkak hile yapmışsındır. bu oyunda alınabilecek max. puan davet puanıyla 117.200 dür. ben bu puanı da yapmış biri değilim fakat benim yaptığım puan 117.186 son aşamada 14 puan kaçırdım diğer hiç bir aşamada puan kaçırmadım.
eğer o ilk 3 teki kullanıcılar oyun bitimine kadar silinmezlerse  yk bankasına güvenim kalmayacak.

Çevrimdışı ozgunatalay

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #195 : 25 Ocak 2011, 17:40:47 »
ben 117.200 puandan yüksek alınacağını zannetmiyorum şahsen. ve kendim bizzat müsait bir zamanda telefon açıp veya forumdaki bir kaç kişiyle iletişime geçerek toplu mail atarak puanların incelenmesini isteyeceğim. inşallah yanılıyorumdur.

Çevrimdışı pirekazi555

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #196 : 25 Ocak 2011, 17:41:20 »
kocum ortalıgı karıstırma burdakı kısılerıde gaza getırme senmısın bu oyunun sorumlusu yok bankaya guvenmem vs sankı gorende hep bankayla ısı olan bırı sanır ortalıgı karıstırma sana yalan borcummu var benım

arkadaşım tamam sinirlenme o zaman bize mantıklı bir açıklamasını yap o aldığın puanının. bizde sana inanalım.

Çevrimdışı pirekazi555

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #197 : 25 Ocak 2011, 17:42:11 »
ben 117.200 puandan yüksek alınacağını zannetmiyorum şahsen. ve kendim bizzat müsait bir zamanda telefon açıp veya forumdaki bir kaç kişiyle iletişime geçerek toplu mail atarak puanların incelenmesini isteyeceğim. inşallah yanılıyorumdur.

sana katılıyorum arkadaşım

Çevrimdışı ozgunatalay

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #198 : 25 Ocak 2011, 17:47:34 »
sana gereklı kendımce olan bolumunde acıklamyı yaptım ben ben hıle yapmadım sen ne zamandan bu yana oynuyosun kı ınsanlar hakkında bolesıne bı yorum yapıyosun resmen karalama yapıyosun ve yanına arkadaslardan cekmeye calısıyosun

arkadaşım burada hiç kimse hiç kimseyi yanına almak için uğraşmıyor. bir çok kişi 117.200 yaptı oyunun sonunda ve full puan aldığına kesin gözüyle bakıyor ilk 3 ün aldığı puan hariç. buradaki kişiler gerçekten 117.200 ün üstünde bir puan alınabiliyor mu, alınıyorsa nasıl alındığını veya onu da geçtim 117.200 ü oyunda ne yaparak geçtiğinizi öğrenmeye çalışıyorlar. kimsenin kimseyi suçladığı yok.

Çevrimdışı mataramasukoy

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #199 : 25 Ocak 2011, 17:48:26 »
valla ben full puan  yaptıgımda o silinen vatandaş vardı yüksek birde kaya onur dağ isimli vatandaş vardı sonra ben yaptım 117.200 puan arkadaş puanlar sabitlendi filan diyoda eğer daha önce yüksek puan verseydi bana yada onur dağ isimli arkadaş alırdı.. şimdiki ilk 3 teki şahıslar ben full yaptıktan sonra çıkan insanlar.. bende karalamam insanları ama 2 kere tam puan yaptım aynı puanı verdi.. sizinki oyunda bir bug hatası yada sizde bir numara var başka açıklaması yok malesef..  eger kendinden eminsen seninki oyundan kaynaklı olmuş olabilir..
Lütfen ısmarlama oy ve benzeri şeyler teklif etmeyiniz..