Gönderen Konu: forumda değişiklik talebi  (Okunma sayısı 12388 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ufoskop

• Usta Kampanyacı
Ynt: forumda değişiklik talebi
« Yanıtla #30 : 05 Aralık 2010, 16:49:39 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Ohh be sağolun sonunda kurtuldum bloglardan:)
ozaman  sen istekte bulunuyorsan bende senden birşey rica edicem Ufuk bol bol kampanya konusu bekliyoruz senden :)

Ben ancak sana bol bol ders anlatabilirim ;)

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
« Yanıtla #31 : 05 Aralık 2010, 16:51:24 »
yok saol ufuk ben okulla ilgili hiçbirşey duymak dahi istemiyorummm :)

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
« Yanıtla #32 : 05 Aralık 2010, 16:52:47 »
teşekkür butonu koyuyoruz yazanların elini tutmakta bize düşmezki bu söylediğiniz bende katıldım yazıları sadece blog kampanyaları bölümünde değil genelde olan bir olay ;) bakınız ufuk kurtuldu sıkıntıdan inşallah tümünüz denersinizde tekrar konu açılmaz bizlere yönelik...
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #33 : 05 Aralık 2010, 16:52:57 »
sorun bloglarda degil de ben de katıldım yazılmasında,bunu yazanlar blog kampanyasına katılıp katılmadıgını unutmamak için yazıyorlar.Zaten  ben de katıldım yazmak yasaktı ama moderatörler hangi birini silecek.Arkadaşlar bloga katılıp katılmadıgını bir kenara yazarlarsa bu sorun kendiliginden çözülmüş olur. :).Yoksa blog kampanyaları forumda olmazsa forumun da tadı tuzu kalmaz çünkü bazen firmaların yaptıgı kampanyalarda düşüş oluyor.O zamanda bir-iki tane kampanya için onlarca yazı yazıp dururuz.

Teşekkür butonunu kullanmayı alışkanlık edinemedik maalesef. Yoksa böyle bir sorun hiç olmayacaktı.
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı glh_n

• Moderator
  • Usta Kampanyacı
  • Blogumdaki kampanyalar sizi beklerrr :D
« Yanıtla #34 : 05 Aralık 2010, 16:54:15 »
Şimdi geldim konuyu okudum ve şunu söyliyim bu blog kampanyaları bölümü için hepinizden çok düşünüyoruz ne yapabilirsiz diye.
 Forumda 3-5 hafta da bir gündeme gelsede bizim hep gündemimizde ve hem blog sahiplerinin hem katılımcıların hemde katılmayanların memnun olacağı ortak noktalar arıyoruz fakat konulara hiç mesaj yazılmayacağını varsaysak bile o kadar çok blog kampanyası varki internet kampanyalarından bile fazla dolayısıyla da son yazılan mesajlarda çoğunlukla bulunuyor.
Ayrıca post kasılmasına gelince ben sürekli konusunu güncelleyen ya da katıldım, güzelmiş..vs. yazanları elimden geldiğince uyarmaya çalışıyorum ki diğer mod arkadaşlarımda aynı şekilde bu tarz şeylere izin vermiyo ama malesef bu şekilde davranmaya devam eden arkadaşlarda oluyo.
Ama bundan sonra uyardıktan sonra yazılan mesajları silcem ve uyarıldığı halde aynı şekilde devam ederse ceza alması içinde uğraşcam bunuda söyliyim

Hile konularıda son zamanlarda çok dönmeye başladı hatta geçen gün açılan konuyu da bilerek kapatmadık herkes saygı çerçevesinde içindekileri döksün diye. Madem bildikleriniz var eğer elinizde katınıtınız varsa veyaa o blogla ilgili kafanıza takılan bi soru varsa bence kimse kimseden çekinmesin direk sorun yada söyleyin.Burda işini çok düzgün yapan asla kimsenin hakkını yemeyecek blogger arkadaşlarda zan altında kalmamış olur ki artık forumumuzda kampanyasını paylaşan arkadaşların çekilişlerini video ile yapmasını istiyoruz.
Tabi sonuçta bizde bi yere kadar müdahale edebiliyoruz ve engelleyemeyeceğimiz şeyler var ki işte orda da sizin üstünüze düşen çok şey var. Güvenmediğiniz blogun kampanyasına katılmayınn kesinlikle ayrıca dediğim gibi elinizde bi kanıt varsa forumda açıklamak istemeseniz bile en azından bize bildirin
YENİ FACEBOOK SAYFAMI BEĞENİRMİSİNİZ :)

Çevrimdışı ufoskop

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #35 : 05 Aralık 2010, 16:57:41 »
yok saol ufuk ben okulla ilgili hiçbirşey duymak dahi istemiyorummm :)

Şaka bir yana okuldan vakit kalmıyor.

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #36 : 05 Aralık 2010, 16:57:51 »
son günlerde hep bloğlar gündemde

acizane fikrim bloğ kampanyalarından bir çok arkadaşımız hediye kazandı ve kazanmayada devam ediyor.

bu işi hakkıyla yapmayan varsa ..... ki olduğu söyleniyor bunun vebalini vermesi gerçekten çok zor iş kendimden biliyorum bir kampanyaya katılıp haftalarca kazanırım inş diyipte eli boş dönmek.................ve kampanyaya katılmadan önce hediye verilecek kişi belliyse zaten söylenecek sözüm yok......

ama lütfen artık her bloğcu aynı kefeye konmasın insan ister istemez üzülüyor.....az çok bloğ kampanyaları yüzünden insanlar hediye kazanıyor ...diğer kampanyalardan kazanma şansımız zaten az bari bu şekilde kazanıyoruz.

ayrıca şu hile yapan bloğlar kimse kişiler eteklerindeki taşları döksün yazık günah gecenin bir yarısı katılıyoruz ve emek sarfediyoruz kampanyalar için.

Çevrimdışı haylazbenli

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #37 : 05 Aralık 2010, 17:00:02 »
Aslıda  bende başda karşıydım blog hiç katılmadım bu gibi kampanyaya
Birde yeni başlıyan ile eski kampanyaları sırasına göre yayınlasın yeniyle eskiyi karıştırıryoruz

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #38 : 05 Aralık 2010, 17:02:44 »
yada şöyle bir sistem olsun biz verelim katılımcı listemizi çeksin yöneticiler işe hile hurda karışmaz. :)

Çevrimdışı inaysa

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #39 : 05 Aralık 2010, 17:10:45 »
bir kaç gündür bloglarla ilgili hep sorun yazılıyor aslında hiç yazmayı düşünmüyordum ancak  bazı şeylerin kasıtlı yapıldığını düşünmeye başladım bir kaç hafta önce bana bir mail gelmişti bir kaç blog adı yazılmış vede onların kampanyalarına katılmamma yönünde o blogların büyük hediyeleri eşine dostuna benim gibilere ise sadece krem falan verdiklerini vs gibi bir sürü şey yazan bir mail açıkçası hiç önemsemeyip silmiştim bir iki gündür sürekli bu konu yazılmaya başlayınca şimdi anlamaya başladım birileri blogçuları  fen halde dert edinmiş kendine ayrıca şunuda belirtmek istiyorumki şuanda yeni yayına başlayan bir kaç site aynı tarzda kampanyalar için duyuru atıp duruyor gelin kampanyalarınıı burdada tanıtın diye üst üste koyunca hepsini herkes anlamıştır
Oyun bitince; şahta, piyonda aynı kutuya konur.