Şimdi geldim konuyu okudum ve şunu söyliyim bu blog kampanyaları bölümü için hepinizden çok düşünüyoruz ne yapabilirsiz diye.
Forumda 3-5 hafta da bir gündeme gelsede bizim hep gündemimizde ve hem blog sahiplerinin hem katılımcıların hemde katılmayanların memnun olacağı ortak noktalar arıyoruz fakat konulara hiç mesaj yazılmayacağını varsaysak bile o kadar çok blog kampanyası varki internet kampanyalarından bile fazla dolayısıyla da son yazılan mesajlarda çoğunlukla bulunuyor.
Ayrıca post kasılmasına gelince ben sürekli konusunu güncelleyen ya da katıldım, güzelmiş..vs. yazanları elimden geldiğince uyarmaya çalışıyorum ki diğer mod arkadaşlarımda aynı şekilde bu tarz şeylere izin vermiyo ama malesef bu şekilde davranmaya devam eden arkadaşlarda oluyo.
Ama bundan sonra uyardıktan sonra yazılan mesajları silcem ve uyarıldığı halde aynı şekilde devam ederse ceza alması içinde uğraşcam bunuda söyliyim
Hile konularıda son zamanlarda çok dönmeye başladı hatta geçen gün açılan konuyu da bilerek kapatmadık herkes saygı çerçevesinde içindekileri döksün diye. Madem bildikleriniz var eğer elinizde katınıtınız varsa veyaa o blogla ilgili kafanıza takılan bi soru varsa bence kimse kimseden çekinmesin direk sorun yada söyleyin.Burda işini çok düzgün yapan asla kimsenin hakkını yemeyecek blogger arkadaşlarda zan altında kalmamış olur ki artık forumumuzda kampanyasını paylaşan arkadaşların çekilişlerini video ile yapmasını istiyoruz.
Tabi sonuçta bizde bi yere kadar müdahale edebiliyoruz ve engelleyemeyeceğimiz şeyler var ki işte orda da sizin üstünüze düşen çok şey var. Güvenmediğiniz blogun kampanyasına katılmayınn kesinlikle ayrıca dediğim gibi elinizde bi kanıt varsa forumda açıklamak istemeseniz bile en azından bize bildirin