Gönderen Konu: forumda değişiklik talebi  (Okunma sayısı 12298 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: forumda değişiklik talebi
« Yanıtla #10 : 05 Aralık 2010, 15:16:42 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Blogger'lerde mümkünse konuya yazmasın. Bizim bi talebimiz var ve bu talep sadece yöneticileri ilgilendirir. 3. kişiler müdahil olmasın konuya.

pardonda bu forunmda uyeyız bız 3ncu kısıler degıl sco bey lutfen  senın ne kadar yazma hakkın varsa benımde okadar vardır

bu sureklı postun blog kampanyası olması benıde rahatsız edıyor tabı

Ben senin bloguna bişey demiyorum, blog kampanyaları forumda devam edecekse etsin beni ilgilendirmez. Hiç katılmadım katılmamda zaten. Konuyu açan arkadas gibi bende o konuları görmek istemiyorum eğer böyle bişey mümkünse diyorum. Onuda admin bilir. Bu durumda 3. kişinin kim oldugunu anlamak zor değil..
« Son Düzenleme: 05 Aralık 2010, 15:18:49 Gönderen: Scorpion »
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı esackes

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 05 Aralık 2010, 15:17:17 »
önemili mi diye bakıyorum sürekli saçma postlar var; yok şu ürün süpermiş yengesi almış, yok bundan şurda görmüş, yok şundan almak istemiş falan filan. ben yeni kampanya yada kampanya ipucu veya sonucu var mı diye bakmaya girdiğimde kayboluyorum forumda, sinir olup çıkıyorum sonra. ben bu ürünü kullandım şu özelliği iyi fakat bu eksiği var şöyle olsa daha güzel olur diyen yok, varsa yoksa ürüne övgü. hem de benim hiç ilgilenmediğim bir ürün. zaten normal kampanyalarda hileyi bulamayıp hediye kazanamayınca hile var hile var diye bağırıp sonra kendi bloğunda çekiliş numarasıyla eşine dostuna paslaştığı kişiye hediye kazandıranların buraya gelip yarışmada hile var Allah görür, vebali olur falan diyip vicdan yapması da ayrı olay! neyse polemiğe girmeden umarım bu durumu çözebiliriz sayın yöneticiler. talebim belli, yardımcı olursanız çok sevinirim, yoksa inanın foruma uğramayacağım, belki 1 kişi gitmesi problem değil ama benim gibi düşünen ve rahatsız olan çoktur sanıyorum. teşekkürler.

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #12 : 05 Aralık 2010, 15:18:08 »
Janeözlem yeni bişi değil bu sürekli herkesten aynı şikayet geliyor.Bugun içinde seninle ilgili sabahtır mesaj var.Sanada bu konuda uyarımı yaptım.2008 den beri beraberiz burda anlam veremediğimide söyledim çunku yeni bir uye değildin ve senelerdir buradayız.Ama asıl olay senle alakalıda değil olay patlak veriyor 2 de bir.

Blogcu arkadaşlarımızı madur etmek istediğimiz en son şey.Onlar sayesinde hediye kaznamayan bir çok arkadaşımızda hediye kazanır oldu ancak bunu artık bizde forumdaki gerginlik çıkmasın diye bir düzene koymak zorunda kalacağız.Mod arkadaşlarla sürekli konusuyoruz.Amacımız mumkun oldukça kimseyi magdur etmeden bişiler yapmak.Bu konudada gerekli uyarıları herzaman yapıyoruz da.Ancak sanırım biraz daha farklı şekilde yapmak zorunda kalcağız bu durumları.
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı toprakhaktan

• Usta Kampanyacı
  • Yağmur yağsın toprak koksun,seni hatırlatsın
« Yanıtla #13 : 05 Aralık 2010, 15:19:33 »
bende ayarlarımı'' görmek istemiyorum'' yönünde tıklamak istiyorum, öyle olsa ne iyi olurdu .
blog kampanyaları için ayrı bir son gönderilen bölümü olsun ,herkes istediği kadar yazsın , bu da bir çözüm biçimi aslında biri altta biri üstte durur , nasıl ayrılacaksa artık

Çevrimdışı kamile25

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #14 : 05 Aralık 2010, 15:21:41 »
bu konuda bende rahatsızımmm
 katılan arkadas katıldım yazmasa konu gundeme gelmez tesekkur etsın yeter ama
orda yok ese dosta verıyolar bırde sco yok blogger cvb yazmasın  3ncu kısıler dahıl olmasın deyınce benım cımlerım tepeme gelıyor nedemek cevab yazmasın ya

destek olana destek olurum

Çevrimdışı pLnLp

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Tek arkadaşı "üzüm" :)
« Yanıtla #15 : 05 Aralık 2010, 15:22:30 »
Bütün yöneticiler rahatsız bu durumdan bizler gerekli uyarıyı yapıyoruz.Özellikle gülhan işi sıkı tutuyor ama yinede 24 saat online olup takip etmek mümkün olmuyor.. :-\

Twitter:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
İnstagram:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Teklife Bir Tık Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı daphne76

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #16 : 05 Aralık 2010, 15:22:45 »
bende ayarlarımı'' görmek istemiyorum'' yönünde tıklamak istiyorum, öyle olsa ne iyi olurdu .
blog kampanyaları için ayrı bir son gönderilen bölümü olsun ,herkes istediği kadar yazsın , bu da bir çözüm biçimi aslında biri altta biri üstte durur , nasıl ayrılacaksa artık

+1

Çevrimdışı gizemlitosbaga

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • ...Şans cesurdan yanadır...
« Yanıtla #17 : 05 Aralık 2010, 15:31:46 »
benim önerim, eğer herkesin istediğini görmesi yolunda talep edilen düzenleme mümkün değilse tabii, blog kampanya konularının açıldıktan sonra kilitlenmesi. ancak, bitiş tarihi en yakın olandan en uzak olana doğru sıralanması şeklinde bir düzen getirilmesi. böylece kimse konusunu yukarı taşımak için post kasmak zorunda kalmaz. kampanya yayınlandığı ilk gün yukarıda kalır, ertesi gün bitim tarihi sırası neyse orada yerini alır. bloggera soru sormak isteyen ya da fikir beyanında bulunacak olan da özel mesaj atar. bloggerın kampanya hususunda önemli br diyeceği varsa ilgili moda iletir, konusuna eklenir.
bu benim fikrim tabi...
zaten son dönemde post kasma olayının epey bi azaldığını düşünüyorum, genelde hepimiz teşekkür butonuna tıklıyoruz ve zorunlu olmadıkça konuya yazmamaya gayret gösteriyoruz. atladığınız şey şu da olabilir mi acaba; blog kampanya konu sayısının fazla olmasından kaynaklanıyor da olamaz mı bu durum? tam rakamları bilemem elbette ama, günde eklenen blog kampanya konusu ortalama olarak epeyce yüksek; hal böyle olunca da post kasılmasa bile yeni gönderilen iletilerde yukarılarda olması normal gibi geliyor bana...
...İster kum tanesi olsun ister kaya, ikisi de aynı şekilde batar suya (OldBoy)...

Çevrimdışı akeldan

• Deneyimli Kampanyacı
  • aşk bir rüya..
« Yanıtla #18 : 05 Aralık 2010, 15:41:03 »
bir çok forumda bölümlerde bu konuları okunmuş say butonu var ki bu forumda da var onu yaptığınızda yeni gönderilen iletilerde blog kampanyaları kayboluyor çok sorun yapmaya değmez yani ben genelde kullanıyorum bunu tavsiye ederim :D
eskisi gibi giremeyeceğim. mesajlara geç cevap verebilirim

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
« Yanıtla #19 : 05 Aralık 2010, 16:19:00 »
akeldan tam bunu diycektim sen demişsin.sorunun çözümü bu kadar kolayken ikide bir blog kampanyası hakkında konu açılmasın bencede.herkesin keyfine göre düzenleme yapılacaksa adminin işi var.konular kilitlenirse bu seferde olduki bir değişiklik yapmamız gerekicek o zaman napıcaz o bölümün modunu rahatsız edip durucaz.o kadar geyik muhabbetine takılmadınızda bloglara getirdiniz yine lafı bravo.evet forumdaki herkesin talepleri varsa benimde var blog kampanyalarnı dilinize dolayıp durmayın.rahatsız olan girer o bölüme okundu say der işine bakar.konusunu kasan kişilerede admin ceza verir bidaha zor kasarlar.
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!