0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben de twitter ile facebook kampanyalarının ayrılmasını rica ediyorum"facebook/ twitter" kampanyası birlikte veriliyor, benim twitterım yok katılamıyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben de twitter ile facebook kampanyalarının ayrılmasını rica ediyorum"facebook/ twitter" kampanyası birlikte veriliyor, benim twitterım yok katılamıyorum ben konu başlıklarına twitter yada facebook kelimesini eklerim bu şekilde olabilir
bir kaç gündür bloglarla ilgili hep sorun yazılıyor aslında hiç yazmayı düşünmüyordum ancak bazı şeylerin kasıtlı yapıldığını düşünmeye başladım bir kaç hafta önce bana bir mail gelmişti bir kaç blog adı yazılmış vede onların kampanyalarına katılmamma yönünde o blogların büyük hediyeleri eşine dostuna benim gibilere ise sadece krem falan verdiklerini vs gibi bir sürü şey yazan bir mail açıkçası hiç önemsemeyip silmiştim bir iki gündür sürekli bu konu yazılmaya başlayınca şimdi anlamaya başladım birileri blogçuları fen halde dert edinmiş kendine ayrıca şunuda belirtmek istiyorumki şuanda yeni yayına başlayan bir kaç site aynı tarzda kampanyalar için duyuru atıp duruyor gelin kampanyalarınıı burdada tanıtın diye üst üste koyunca hepsini herkes anlamıştır
ben sadece olan bir şeyi yazdım bu şekilde dalga geçmenize gerek yoktu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben sadece olan bir şeyi yazdım bu şekilde dalga geçmenize gerek yoktu Ben konuya baktım da burda konudan şikayetçi olan arkadaşların hepsi rahatsız oldukları için yazan kişiler,yeni site filan açmadıklarından eminim.Sen ise bişeyleri üst üste koyucaz derken arada bizi de götürmüşsün:)