Gönderen Konu: forumda değişiklik talebi  (Okunma sayısı 12380 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı pLnLp

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Tek arkadaşı "üzüm" :)
Ynt: forumda değişiklik talebi
« Yanıtla #50 : 05 Aralık 2010, 17:31:52 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Merhaba arkadaşlar.Hazır forumda değişiklik ile ilgili bir konu açılmış bende uzun zamandır dile getirmek istediğim bir konuyu yazmak istiyorum.Ben bir çok foruma üyeyim hatta bazı yakın arkadaşlarıma eğer bir forumdan bir şey indirmek istediğinizde sizden üyelik istiyorsa ve sizde üye olmak içinde zaman kaybetmek istemiyorsanız biolog yazın giriş yapmaya çalışın % 80 girersiniz  diyorum.Evet bu kadar çok foruma üyeyim ve bunların %90 ı vbulletin forumları.Hem kullanımı kolay hemde özellikleri açısından daha gelişmiş oluyorlar vs vs..

Bizim HGK forumumuzuda acaba bir gün vbulletin olarak görebilecekmiyiz. :)

Sevgiler.

Yakında değişim olucak fakat bu vb mi yoksa mybb mi bilinmez  :D Smf üzerinden bi değişiklik de olabilir.
Ama ben her zaman ne kadar çok açığı olsada myBB taraftarıyım  ;D
Twitter:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
İnstagram:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Teklife Bir Tık Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı akeldan

• Deneyimli Kampanyacı
  • aşk bir rüya..
« Yanıtla #51 : 05 Aralık 2010, 17:34:40 »
ya bence vbullettin olmasın zaten ya oylama yapılsın ..:D
eskisi gibi giremeyeceğim. mesajlara geç cevap verebilirim

Çevrimdışı inaysa

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #52 : 05 Aralık 2010, 17:48:51 »
ben sadece olan bir şeyi yazdım bu şekilde dalga geçmenize gerek yoktu

Ben konuya baktım da burda konudan şikayetçi olan arkadaşların hepsi rahatsız oldukları için yazan kişiler,yeni site filan açmadıklarından eminim.Sen ise bişeyleri üst üste koyucaz derken arada bizi de götürmüşsün:)

canım bende bana gönderilen bir mailden ve gelen davetten bahsettim kimeyi kırmak yada zan altında bırakmak gibi bir niyetim yok ben bu forumdan bir allahın kulunu tanımam kim ne açmış bilemem ancak senin dalga geçer gibi biz açtık demenden vede arkadan yapılan yorumdan rahatsız oldum bunuda belirtip başkada hiç bir şey yazmayı düşünmüyorum
Oyun bitince; şahta, piyonda aynı kutuya konur.

Çevrimdışı esackes

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #53 : 05 Aralık 2010, 18:03:28 »
konu aldı başını gitti, sorunumu tam anlatayım da başka taraflara gitmesin konu:

ben foruma " Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin " linki ile giriyorum, kısayol olarak bunu kaydettim ve yeni gelen mesajlara bakıyorum sadece. ne zaman girsem blog kampanya iletilerinden normal konuları bulamıyorum. blog kampanyası da evet kampanya ama 1 ay olmuş açılalı hala geyik yapılıyor ve bunları görmemek için bir ayar varsa bunun yapılmasını istiyorum.

blog kampanyalarını "okunmuş say" yapmama rağmen 1 saat sonra tekrar foruma girince yine aynı... habire post kasılmış tonlarcası yine karşımda. popup reklamlar gibi can sıkıcı benim için. bakın bireysel söylüyorum sadece benim için böyle, diğer arkadaşlar rahatsız olmuyor olabilir.

bu arada hakkıyla blog yönetenleri tebrik ederim, ben 2 adet blog takip ediyorum biri güncel teknolojik haberleri veriyor, diğeri de yeni çıkan programların bilgilerini, başka da blog takip etmiyorum. ayda bir güncellenen ve güncelliği bana bilgi değil de 2-3 hediye verme amacı olan blog benim için anlamlı değil, blog kavramına ters zaten ama isteyen istediği kullanır tabi.

forumun düzenlenecek halinin sorunuma çözüm getirmesi dileğiyle, saygılar.

Çevrimdışı toprakhaktan

• Usta Kampanyacı
  • Yağmur yağsın toprak koksun,seni hatırlatsın
« Yanıtla #54 : 05 Aralık 2010, 18:08:11 »
blog kampanyaları bölümüne girince  okunmuş say butonuna tıklayınca oluyor gerçekten ama yeni yazılan mesajlar  son gönderilen mesajlarda yine çıkıyor. İlk foruma girdiğimizde yapsakta ,çözüm değil sürekli okunmuş say demek gerek.

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
« Yanıtla #55 : 05 Aralık 2010, 19:49:00 »
ayyy ne olmuş yine burda  ???
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ