konu aldı başını gitti, sorunumu tam anlatayım da başka taraflara gitmesin konu:
ben foruma " Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin " linki ile giriyorum, kısayol olarak bunu kaydettim ve yeni gelen mesajlara bakıyorum sadece. ne zaman girsem blog kampanya iletilerinden normal konuları bulamıyorum. blog kampanyası da evet kampanya ama 1 ay olmuş açılalı hala geyik yapılıyor ve bunları görmemek için bir ayar varsa bunun yapılmasını istiyorum.
blog kampanyalarını "okunmuş say" yapmama rağmen 1 saat sonra tekrar foruma girince yine aynı... habire post kasılmış tonlarcası yine karşımda. popup reklamlar gibi can sıkıcı benim için. bakın bireysel söylüyorum sadece benim için böyle, diğer arkadaşlar rahatsız olmuyor olabilir.
bu arada hakkıyla blog yönetenleri tebrik ederim, ben 2 adet blog takip ediyorum biri güncel teknolojik haberleri veriyor, diğeri de yeni çıkan programların bilgilerini, başka da blog takip etmiyorum. ayda bir güncellenen ve güncelliği bana bilgi değil de 2-3 hediye verme amacı olan blog benim için anlamlı değil, blog kavramına ters zaten ama isteyen istediği kullanır tabi.
forumun düzenlenecek halinin sorunuma çözüm getirmesi dileğiyle, saygılar.