Gönderen Konu: forumda değişiklik talebi  (Okunma sayısı 12297 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Meraal

• Usta Kampanyacı
    • meralin dünyası
Ynt: forumda değişiklik talebi
« Yanıtla #20 : 05 Aralık 2010, 16:22:26 »
Hayır bide benim anlamadığım diğer konularda saçma sapan sohbet tarzı mesajlarda yazılıyor yada onlarada katıldım bende güzel kampanyaymış tarzı şeyler yazılabiliyorda neden blog kampanyalarına yazılınca sorun oluyor o zaman bu blogculara yapılan dışlamadır bu son olaylar fena halde canımı sıkıyor ya bloglarda yapılanlarda bir kampanya ve bence kilitleme tarzı şeylerde haksızlık isteyen istediği şekilde yorum yapabilmeli sadece bloğun sahibinin güncel tarzı yorumlarına izin verilmemeli..

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
« Yanıtla #21 : 05 Aralık 2010, 16:24:08 »
bencede herkes heryere dilediği gbi yazabiliyorsa katılanlar bizim konularada yazabilir.bloggerlar olarak greve gideriz valla ;D
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı akeldan

• Deneyimli Kampanyacı
  • aşk bir rüya..
« Yanıtla #22 : 05 Aralık 2010, 16:30:07 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
akeldan tam bunu diycektim sen demişsin.sorunun çözümü bu kadar kolayken ikide bir blog kampanyası hakkında konu açılmasın bencede.herkesin keyfine göre düzenleme yapılacaksa adminin işi var.konular kilitlenirse bu seferde olduki bir değişiklik yapmamız gerekicek o zaman napıcaz o bölümün modunu rahatsız edip durucaz.o kadar geyik muhabbetine takılmadınızda bloglara getirdiniz yine lafı bravo.evet forumdaki herkesin talepleri varsa benimde var blog kampanyalarnı dilinize dolayıp durmayın.rahatsız olan girer o bölüme okundu say der işine bakar.konusunu kasan kişilerede admin ceza verir bidaha zor kasarlar.
dimi aslında çok da zor değil bence de..alışveriş kampanyaları da benim işime yaramıyor mesela ben onlara da böyle yapıyorum çoğu zaman.blogcu arkadaşlara sanki fazla yükleniliyor gibi geliyor ne bileyim ben pek kampanya vs yapmıyorum ama biraz fazla abartılıyor gibi..ha haklılar tabiki ilginin olmadığı bölüm sürekli çıkınca ay yeter diyorsun ama çözümü de var aslında..
eskisi gibi giremeyeceğim. mesajlara geç cevap verebilirim

Çevrimdışı ufoskop

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #23 : 05 Aralık 2010, 16:36:26 »
Hangi birini okundu say yapacağızki,kolayı var açılan konuları kilitleyin gitsin.

Diğer tarafta araba veriyorlar yazılan yorum sayısı 3-5,blogcu veriyor sakız,şeker vs yorum sayısı 10-15 nasıl oluyor bu iş anlamıyorum.Kampanya şartlarınızı sağlayanlar size blogunuzdan ulaşsınlar,neden burdan bende katıldım yazıyorlar.Sebebini siz de dahil herkes iyi biliyor.

Çevrimdışı akeldan

• Deneyimli Kampanyacı
  • aşk bir rüya..
« Yanıtla #24 : 05 Aralık 2010, 16:39:54 »
Hangi birini okundu say yapacağızki,kolayı var açılan konuları kilitleyin gitsin.

Diğer tarafta araba veriyorlar yazılan yorum sayısı 3-5,blogcu veriyor sakız,şeker vs yorum sayısı 10-15 nasıl oluyor bu iş anlamıyorum.Kampanya şartlarınızı sağlayanlar size blogunuzdan ulaşsınlar,neden burdan bende katıldım yazıyorlar.Sebebini siz de dahil herkes iyi biliyor.

ya ufuk komple blog kampanyalarını okunmuş say yapabiliyorsun :D

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
« Yanıtla #25 : 05 Aralık 2010, 16:41:15 »
ufuk en üstte toptan yoksay yeri var tek tek değil toptan o bölümün konuları yoksayılıyor ;) imalı konuşmalarda yapmasın kimse.ben şahsım adına kimseye git konuma yaz aman üstte kalsın filan demem diyende varsa saçma! son gün veya son güne yakın hatırlatma babında yazarım ben konuma o kadar.en son sayfada olsa bile sorun değil son gün hatırlatma yapmak yetiyor.konular kilitlenirse hepimizi ezmiş geçmiş olur admin bende bunu diyorum...
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı ufoskop

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #26 : 05 Aralık 2010, 16:44:33 »
Ohh be sağolun sonunda kurtuldum bloglardan:)

Çevrimdışı akeldan

• Deneyimli Kampanyacı
  • aşk bir rüya..
« Yanıtla #27 : 05 Aralık 2010, 16:45:19 »
bişey biliyoruz da söylüyoruz :D

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #28 : 05 Aralık 2010, 16:46:44 »
sorun bloglarda degil de ben de katıldım yazılmasında,bunu yazanlar blog kampanyasına katılıp katılmadıgını unutmamak için yazıyorlar.Zaten  ben de katıldım yazmak yasaktı ama moderatörler hangi birini silecek.Arkadaşlar bloga katılıp katılmadıgını bir kenara yazarlarsa bu sorun kendiliginden çözülmüş olur. :).Yoksa blog kampanyaları forumda olmazsa forumun da tadı tuzu kalmaz çünkü bazen firmaların yaptıgı kampanyalarda düşüş oluyor.O zamanda bir-iki tane kampanya için onlarca yazı yazıp dururuz.

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 05 Aralık 2010, 16:48:35 »
ozaman  sen istekte bulunuyorsan bende senden birşey rica edicem Ufuk bol bol kampanya konusu bekliyoruz senden :)