0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhiç 5M den alabilen oldumu yada 5mden alabilme ihtimalim varmı tecrübeliler yorum bekliyorummm...annem şimdi gitti almaya, burada sadece 5M migros var zaten, bakalım alabilecek mi...haber veririm ay çok sağol bekliyorum senden haber bende ona göre gidiym bari. sen hangi şehirdesin ? İstanbul'dayım canım ama Beylikdüzü'nde yani bir nevi uydu kentte yaşadığım için tek Migrosumuz var
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhiç 5M den alabilen oldumu yada 5mden alabilme ihtimalim varmı tecrübeliler yorum bekliyorummm...annem şimdi gitti almaya, burada sadece 5M migros var zaten, bakalım alabilecek mi...haber veririm ay çok sağol bekliyorum senden haber bende ona göre gidiym bari. sen hangi şehirdesin ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhiç 5M den alabilen oldumu yada 5mden alabilme ihtimalim varmı tecrübeliler yorum bekliyorummm...annem şimdi gitti almaya, burada sadece 5M migros var zaten, bakalım alabilecek mi...haber veririm
hiç 5M den alabilen oldumu yada 5mden alabilme ihtimalim varmı tecrübeliler yorum bekliyorummm...
adanadan alabılen varmı ben bulamamdımda
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinadanadan alabılen varmı ben bulamamdımda evet 2 migrosa baktım yok. kenan evren ve hayal park.
5m migrostan alan oldumu yarın 5m gideceğimde