0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
biri anlatabilir mi napıcaz markete gidince?reyondan tavayı alıp konuyu mu anlatıcaz
yalnız benm wash matic cıkmadı aklım onda kaldı arıcam sorcam müsteri hizmetleriniii
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbuna girnce sayfada cart numaranı ve şifreni giriyorsun şifreyı unuttuysan yenisini iste .gelince de bilgilerini tekrar girip güncelleyebilirsin.ben şifremi falan değiştirdim hemen.Kartınıza kayıtlı bir e-mail adresi yoktur diyor şifremi unuttum deyince,neyse deneyeceğim şansımı almak için migrostan..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbuna girnce sayfada cart numaranı ve şifreni giriyorsun şifreyı unuttuysan yenisini iste .gelince de bilgilerini tekrar girip güncelleyebilirsin.ben şifremi falan değiştirdim hemen.
canım saol aklıma takılmıstı valla çok saol va güle güle kullan papatyacım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbiri anlatabilir mi napıcaz markete gidince?reyondan tavayı alıp konuyu mu anlatıcaz alıp kasaya gidip önce money kartını gecireceksin cnmozaman fiyat düşüyor ürünü okuyunca anlatmana gerek yok hiç bişianlatsanda genelde bilmio elemanlar