Gönderen Konu: ilk 500 kişiye %100 indirimli cem tava moneyclub'ten  (Okunma sayısı 60612 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı gazbent

• Usta Kampanyacı
  • 11.11.11:)
    • cantanesii
Ynt: ilk 500 kişiye %100 indirimli cem tava moneyclub'ten
« Yanıtla #540 : 15 Ekim 2010, 10:39:48 »
ben ist 5mden aldım dün kasadaki kıs normal fiyatını söyledi dedim böle böle kampanya var %70 indirim olması lazım kartada gitti baktı falan yok dedi sonra intrnetten alınıyodur falan dedi yok arkadaşlarım aldılar dedim o da o zaman danışmaya bi soralım dedi ordaki kızın haberi vardı müşteriye özel oluyo dedi geçirdi ordaki kasadan 5.95e aldım kasada sorun çıkarırsa danışmaya sorun sizde.
Tık lütfenn Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı ecrim

• Usta Kampanyacı
    • Womans in your town for night
« Yanıtla #541 : 15 Ekim 2010, 10:43:15 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ben ist 5mden aldım dün kasadaki kıs normal fiyatını söyledi dedim böle böle kampanya var %70 indirim olması lazım kartada gitti baktı falan yok dedi sonra intrnetten alınıyodur falan dedi yok arkadaşlarım aldılar dedim o da o zaman danışmaya bi soralım dedi ordaki kızın haberi vardı müşteriye özel oluyo dedi geçirdi ordaki kasadan 5.95e aldım kasada sorun çıkarırsa danışmaya sorun sizde.

bende % 70 indirim kazandım.inş birkaç güne kadar alacağım.verdiğin bilgi için çok teş.ederim..

Çevrimdışı mehtap

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #542 : 20 Ekim 2010, 12:51:45 »
365 teki migrostan aldım 1 adet kalmıştı via live armada  migrosta 6 tane görünüyordu bılamadılar araştıracaklardı isterseniz telefon edip öyle gidin balgat,ansera da kalmamıştı umarım bulursunuz

Çevrimdışı mehtap

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #543 : 20 Ekim 2010, 16:27:29 »
şimdi ansera portakal çiçeği yukarı ayrancı daki migrostan telefon ettiler ürünü getirtmişler oradan alabilirsiniz

Çevrimdışı selgu

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #544 : 22 Ekim 2010, 17:45:17 »
nihayet aldım tavalarımı bugün.raflarda yoktu danışmaya gittim depodan getirdiler.daha öncede 3defa gitmeme rağmen clışanlar yok ürün demişti demekki isteyince cıkarıyolar depodan :o

Çevrimdışı dilemma21

• Usta Kampanyacı
    • Bedava hediye
« Yanıtla #545 : 22 Ekim 2010, 17:47:10 »
ayın kaçına kadar alamamız gerekiyordu tavaları ben kartımla bugün siteye giriş yaptım fakat indirim silinmiş
Güzel bir söz, kökü sağlam, dalları göğe yükselen bir ağaç gibidir.

Çevrimdışı canan10

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #546 : 22 Ekim 2010, 17:53:11 »
ayın kaçına kadar alamamız gerekiyordu tavaları ben kartımla bugün siteye giriş yaptım fakat indirim silinmiş
ayın 31 ine kadar almamız lazım bende alamadım.dün gittik ama kartta gözükmüyor.müşteri hizmetleri onlıne kuponda sorun var demiş.bugun oglum yine gitti bakalım alabilekmi.

Çevrimdışı firuzeyno10

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #547 : 22 Ekim 2010, 18:36:05 »
ayın 31 ine kadar almamız lazım bende alamadım.dün gittik ama kartta gözükmüyor.müşteri hizmetleri onlıne kuponda sorun var demiş.bugun oglum yine gitti bakalım alabilekmi.

dün yengemde almaya gitmiş ama kartta yomus.onun yerıne wash matık varmıs.ama işin garıbı o wash matığı alıstı.bir kere daha almış.sonra içine sınmemıs geri vermıs.haram olur die ;D

Çevrimdışı canan10

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #548 : 22 Ekim 2010, 18:44:27 »

dün yengemde almaya gitmiş ama kartta yomus.onun yerıne wash matık varmıs.ama işin garıbı o wash matığı alıstı.bir kere daha almış.sonra içine sınmemıs geri vermıs.haram olur die ;D
o kampanyada hem yüzde yüz hem diğerlerinden alınabılıyordu.şimdi sadece birine kayıt oluyor.belki ozaman iki kere kayıt olduysa.neyse tavasını alsın sorun düzelince..

Çevrimdışı mehpare01

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #549 : 22 Ekim 2010, 21:23:12 »
ofya bende günlerdir ceyhanda bakıyorum yokdu ellerinde adanaya gidecekdim bikaç güne kadar ozaman bakarım diyordum şuan kartımı kontrol etdim kmpanya görünmüyor boşa gitmiş olmayayım valla kardeşimi bir dah çenesindende kurtulamam
olduğu kadar olmadığı kader..