0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin16 hanelikartı girinci kırmızı yazıyla Kaydınız alındı. yazıyor hepsi bu . Sonra migrosa gidip önce kartı kasan geçiriyor sonra urunu okutuyor ve 0.15 kurus ödeyip alıyorsun ben yapamadim başka kayıt olabilen var miDaha açılmadı, açılmış olsaydı bu saate kadar biterdi zaten
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin16 hanelikartı girinci kırmızı yazıyla Kaydınız alındı. yazıyor hepsi bu . Sonra migrosa gidip önce kartı kasan geçiriyor sonra urunu okutuyor ve 0.15 kurus ödeyip alıyorsun ben yapamadim başka kayıt olabilen var mi
16 hanelikartı girinci kırmızı yazıyla Kaydınız alındı. yazıyor hepsi bu . Sonra migrosa gidip önce kartı kasan geçiriyor sonra urunu okutuyor ve 0.15 kurus ödeyip alıyorsun
ben gecen sefer eski migros kartıyla aldım babamınkiyle
müşteri hizmetleri cvp vermiyo telefona
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben gecen sefer eski migros kartıyla aldım babamınkiyleben alamadım, köşesinde paro yazan migros clup kartımla