0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinadanadan alabılen varmı ben bulamamdımda Reyonda yoktu ben baktıgımda, kıza söyledim gitti depodan getirdi. Sende öyle yap
adanadan alabılen varmı ben bulamamdımda
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinadanadan alabılen varmı ben bulamamdımda Reyonda yoktu ben baktıgımda, kıza söyledim gitti depodan getirdi. Sende öyle yap soyledım boyle bır urun yok dedı allahım ya bıde herdefasında dert anlatmaya calısıyorum
ürün yok diyorlar aceba uyandılarda kaldırdılarmı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinadanadan alabılen varmı ben bulamamdımda Reyonda yoktu ben baktıgımda, kıza söyledim gitti depodan getirdi. Sende öyle yap soyledım boyle bır urun yok dedı allahım ya bıde herdefasında dert anlatmaya calısıyorumelemanlara laf anlatamaya hiç uğraşma moneycardın sitesinden 444 lü numarayı ara...
hiç 5M den alabilen oldumu yada 5mden alabilme ihtimalim varmı tecrübeliler yorum bekliyorummm...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhiç 5M den alabilen oldumu yada 5mden alabilme ihtimalim varmı tecrübeliler yorum bekliyorummm...annem şimdi gitti almaya, burada sadece 5M migros var zaten, bakalım alabilecek mi...haber veririm
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhiç 5M den alabilen oldumu yada 5mden alabilme ihtimalim varmı tecrübeliler yorum bekliyorummm...annem şimdi gitti almaya, burada sadece 5M migros var zaten, bakalım alabilecek mi...haber veririm ay çok sağol bekliyorum senden haber bende ona göre gidiym bari. sen hangi şehirdesin ?