0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenim de shell smart kartı vardı geçen benzin alırken onu money özellikli kartla değiştirdilerbende o geçerli olur diye düşündüm ama bilgilerimi kayıt ettireyim ne olur ne olmaz dedimsistemde bu numaralarla kayıtlı kartımız yoktur diyoboşuna heyecan yaptım açılsa bile alamıycam Kaydınız alındı der belkiama ,ürünü alınca kasada indiriminiz görünmüyor diyorlar. Migros clup kartlarlada oluyor tanım ama kasada durum başka Yani denemek lazım
benim de shell smart kartı vardı geçen benzin alırken onu money özellikli kartla değiştirdilerbende o geçerli olur diye düşündüm ama bilgilerimi kayıt ettireyim ne olur ne olmaz dedimsistemde bu numaralarla kayıtlı kartımız yoktur diyoboşuna heyecan yaptım açılsa bile alamıycam
ayy akşam gidip uyudum ama gece rüyalarıma girdi ben uyurken hepsi veriliyodu sonra bilgisayarı açınca 1 tane kalmıştı ona yetişmeye çalışıyodumm uf verilcekse verilsin artık bitceksede bitsinn bi daha da geç saatte bekletmesinler etkileniyorumm yaa
Arkadaşlar hepimiz müşteri hizmetlerini ararsak, sorunun çözümünü hızlandırabiliriz belki ?
migros club kartla oluyor mu?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinayy akşam gidip uyudum ama gece rüyalarıma girdi ben uyurken hepsi veriliyodu sonra bilgisayarı açınca 1 tane kalmıştı ona yetişmeye çalışıyodumm uf verilcekse verilsin artık bitceksede bitsinn bi daha da geç saatte bekletmesinler etkileniyorumm yaa işte bu biz kampanyacaıların kabusu