0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
%100 lük indirimi 3-4 dakika arayla kaçırdım. İş yerinde olduğum için her saat başı baktım saat 11:00 de işim çıktı 5 dakika sonra geldiğimde bi baktım ki açılmışda bitmiş. %70 vardı ona kavuştum onu alayım dedim8 migros kartına 8 %70 indirim aldım5 tava %70 le 5.93x5=30tl ödedim.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin%100 lük indirimi 3-4 dakika arayla kaçırdım. İş yerinde olduğum için her saat başı baktım saat 11:00 de işim çıktı 5 dakika sonra geldiğimde bi baktım ki açılmışda bitmiş. %70 vardı ona kavuştum onu alayım dedim8 migros kartına 8 %70 indirim aldım5 tava %70 le 5.93x5=30tl ödedim. Ben de 5 tava aldım. 1 TL ödedim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin%100 lük indirimi 3-4 dakika arayla kaçırdım. İş yerinde olduğum için her saat başı baktım saat 11:00 de işim çıktı 5 dakika sonra geldiğimde bi baktım ki açılmışda bitmiş. %70 vardı ona kavuştum onu alayım dedim8 migros kartına 8 %70 indirim aldım5 tava %70 le 5.93x5=30tl ödedim. Ben de 5 tava aldım. 1 TL ödedim zaten üç dakikada bitirmişiniz güle güle kullan..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin%100 lük indirimi 3-4 dakika arayla kaçırdım. İş yerinde olduğum için her saat başı baktım saat 11:00 de işim çıktı 5 dakika sonra geldiğimde bi baktım ki açılmışda bitmiş. %70 vardı ona kavuştum onu alayım dedim8 migros kartına 8 %70 indirim aldım5 tava %70 le 5.93x5=30tl ödedim. Ben de 5 tava aldım. 1 TL ödedim 5 ayrı kart ile mi 5 tava alıyorsunuz yoksa hepsi için tek kart yetiyormu anlamadım ben gece uğraştım yğzde yüzü yakaladımmı bilmiyorum öğlen baktığımda promosyona katılmış dediyarın migrıstan soracağım ama daha önce katımadığım için neyi nasıl isteyeceğimi bilmiyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin%100 lük indirimi 3-4 dakika arayla kaçırdım. İş yerinde olduğum için her saat başı baktım saat 11:00 de işim çıktı 5 dakika sonra geldiğimde bi baktım ki açılmışda bitmiş. %70 vardı ona kavuştum onu alayım dedim8 migros kartına 8 %70 indirim aldım5 tava %70 le 5.93x5=30tl ödedim. Ben de 5 tava aldım. 1 TL ödedim zaten üç dakikada bitirmişiniz güle güle kullan..Teşekkürler. Banvit'ten kazandığım sucukları da bu tavada pişirince tadından yenmez Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin%100 lük indirimi 3-4 dakika arayla kaçırdım. İş yerinde olduğum için her saat başı baktım saat 11:00 de işim çıktı 5 dakika sonra geldiğimde bi baktım ki açılmışda bitmiş. %70 vardı ona kavuştum onu alayım dedim8 migros kartına 8 %70 indirim aldım5 tava %70 le 5.93x5=30tl ödedim. Ben de 5 tava aldım. 1 TL ödedim 5 ayrı kart ile mi 5 tava alıyorsunuz yoksa hepsi için tek kart yetiyormu anlamadım ben gece uğraştım yğzde yüzü yakaladımmı bilmiyorum öğlen baktığımda promosyona katılmış dediyarın migrıstan soracağım ama daha önce katımadığım için neyi nasıl isteyeceğimi bilmiyorumbirbirine bağlı olmayan 5 kartla aldım. Sepette 5 tava görünce millet tuhaf tuhaf baktı. Önce tavanızı alın, sonra kioska gidip indiriminizi gözünüzle görün, sonra da kasaya yönelin. Hayret dolu bakışlar arasında tavanıza kavuşun.