0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
eskişehir benimolar okula istediklerim geldi.Sınıfta çocuklara dağıttım.Eve gelmemiş.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapineskişehir benimolar okula istediklerim geldi.Sınıfta çocuklara dağıttım.Eve gelmemiş.çok güzel bir uygulama yapmışsınız çocuklara dağıtmakla tebrik ederim umarım yetmiştir hepsine
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbalıkesir benimolar geldi tam ve eksiksiz bir şekilde..Bandırma mng aradım yokmuş, size hangi kargo getirdi.
balıkesir benimolar geldi tam ve eksiksiz bir şekilde..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapineskişehir benimolar okula istediklerim geldi.Sınıfta çocuklara dağıttım.Eve gelmemiş.çok güzel bir uygulama yapmışsınız çocuklara dağıtmakla tebrik ederim umarım yetmiştir hepsine teşekkür ederim.Kendi sınıfıma dağıttım.6 engelli çocuk.Adamı görünce öyle sevindiler ki*
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAnadolu yakasına benimoları gelen var mı? üsküdar civarına.. şimdi kimseye gitmemişse boşuna aramıyayım.. 9 paketcik gelcek sadece;)Ümraniye'deyim şimdi geldi.ben de ümraniyedeyim ama gelmedi hala...Aramadan getirmiyorlar,dün eşim aradıda öyle getirdiler.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAnadolu yakasına benimoları gelen var mı? üsküdar civarına.. şimdi kimseye gitmemişse boşuna aramıyayım.. 9 paketcik gelcek sadece;)Ümraniye'deyim şimdi geldi.ben de ümraniyedeyim ama gelmedi hala...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAnadolu yakasına benimoları gelen var mı? üsküdar civarına.. şimdi kimseye gitmemişse boşuna aramıyayım.. 9 paketcik gelcek sadece;)Ümraniye'deyim şimdi geldi.
Anadolu yakasına benimoları gelen var mı? üsküdar civarına.. şimdi kimseye gitmemişse boşuna aramıyayım.. 9 paketcik gelcek sadece;)