0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben mail attım ama umursamıyolar bile .s hala gelmedi gelmezde artık benden sölemesi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben mail attım ama umursamıyolar bile .s hala gelmedi gelmezde artık benden sölemesikayseride annemlere düne kadar gitmemişti ki kayserideki diğer kazananlara gideli nerdeyse 10 gün oldu. dün zip istanbul numarasını aradım daha önceki aradıklarımda kayseri şube nosunu ısrarla istememe rağmen vermemişlerdi. dün artık pes edip nosunu verdiler. kayseri şubesini aradığımda meğer unutulmuş bizimkiler orada duruyormuş hemen arabayla gönderiyoruz dediler ve 10 dk sonra annemlere ulaştı paketleri
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben mail attım ama umursamıyolar bile .s hala gelmedi gelmezde artık benden sölemesikayseride annemlere düne kadar gitmemişti ki kayserideki diğer kazananlara gideli nerdeyse 10 gün oldu. dün zip istanbul numarasını aradım daha önceki aradıklarımda kayseri şube nosunu ısrarla istememe rağmen vermemişlerdi. dün artık pes edip nosunu verdiler. kayseri şubesini aradığımda meğer unutulmuş bizimkiler orada duruyormuş hemen arabayla gönderiyoruz dediler ve 10 dk sonra annemlere ulaştı paketleriben de dün istanbul zip'i aradım, operatörden müşteri hizmetlerini tuşladım,ama haftasonu müşteri hizmetleri çalışmıyor dediler ! siz müşteri hizmetleriyle mi konuştunuz.