0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
demek o koliler sizindi yok hepsi olamazz başka sömürücülerde varmış denizlide demek
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindemek o koliler sizindi yok hepsi olamazz başka sömürücülerde varmış denizlide demek Bizim adımız çıkmış kardeşş.. Ne sinsiler var bak görmüşsündür..Bundan kelli herşeyi benden bilmeyin..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindemek o koliler sizindi yok hepsi olamazz başka sömürücülerde varmış denizlide demek Bizim adımız çıkmış kardeşş.. Ne sinsiler var bak görmüşsündür..Bundan kelli herşeyi benden bilmeyin.. venusun hamileligi uzun anca yeter
ay bıo abı gulucem dıye sütü elıme döktum az yandım ya nerden buldun bu kedıyı ya
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbütün benim o larımı gittim aldımm denizlide ne kadar çok benim o ya katılan varmış koli koli benimo vardı kendileri sarı kutulara koyup paketliyorlar 8 er 8er ben kutuya koydurmadım Saat kaçta aldın ..Biz saat 17:30 ordaydık..Seninkileride alayım dediydim uğraştırmayayım dedim ama çok yoğundu ... aaa ben gitmişim siz almışsınız o zaman bende o saatte ayrıldım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbütün benim o larımı gittim aldımm denizlide ne kadar çok benim o ya katılan varmış koli koli benimo vardı kendileri sarı kutulara koyup paketliyorlar 8 er 8er ben kutuya koydurmadım Saat kaçta aldın ..Biz saat 17:30 ordaydık..Seninkileride alayım dediydim uğraştırmayayım dedim ama çok yoğundu ...
bütün benim o larımı gittim aldımm denizlide ne kadar çok benim o ya katılan varmış koli koli benimo vardı kendileri sarı kutulara koyup paketliyorlar 8 er 8er ben kutuya koydurmadım