0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bana öğlen geldi arkadaşlar.. herhalde eti bunları fena tehdit etmiş. Kargocu tek tek kutuları açtıracaktı bak ablacım hepsinde 8er tane var gel sayalım diyo dedim tamam gereği yok uğraşmayalım.. Dedi ki, eti kutuda eksik çıkan her benimo için 300 tl para cezası uygulatacakmış,öyle konuşmuş ziple bunlar da baya tırsmış yani,2 kere üstüste dedi eti cinleriniz geldi dimi eksik fln yok,geldi teslm aldık dedim..yani kimsenin kutusunda 8den az çıkmaz herlde şu dkdan sonra
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbana öğlen geldi arkadaşlar.. herhalde eti bunları fena tehdit etmiş. Kargocu tek tek kutuları açtıracaktı bak ablacım hepsinde 8er tane var gel sayalım diyo dedim tamam gereği yok uğraşmayalım.. Dedi ki, eti kutuda eksik çıkan her benimo için 300 tl para cezası uygulatacakmış,öyle konuşmuş ziple bunlar da baya tırsmış yani,2 kere üstüste dedi eti cinleriniz geldi dimi eksik fln yok,geldi teslm aldık dedim..yani kimsenin kutusunda 8den az çıkmaz herlde şu dkdan sonra benimoları diyorum ben onlarmı geldi.telefonmu etti kendilerimi getirdi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbana öğlen geldi arkadaşlar.. herhalde eti bunları fena tehdit etmiş. Kargocu tek tek kutuları açtıracaktı bak ablacım hepsinde 8er tane var gel sayalım diyo dedim tamam gereği yok uğraşmayalım.. Dedi ki, eti kutuda eksik çıkan her benimo için 300 tl para cezası uygulatacakmış,öyle konuşmuş ziple bunlar da baya tırsmış yani,2 kere üstüste dedi eti cinleriniz geldi dimi eksik fln yok,geldi teslm aldık dedim..yani kimsenin kutusunda 8den az çıkmaz herlde şu dkdan sonra benimoları diyorum ben onlarmı geldi.telefonmu etti kendilerimi getirdi bende benimolardan bahsediyorum 2 saattir, sonuna bi cin ekledim ona mı takıldın tel etmedim onlar aradı,çok fazla paketiniz var evdemisiniz gelip geri dönmek istemiyorum dedi,dedim buyrun ne demek bekliyorum sana da yarın gelir herlde
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbana öğlen geldi arkadaşlar.. herhalde eti bunları fena tehdit etmiş. Kargocu tek tek kutuları açtıracaktı bak ablacım hepsinde 8er tane var gel sayalım diyo dedim tamam gereği yok uğraşmayalım.. Dedi ki, eti kutuda eksik çıkan her benimo için 300 tl para cezası uygulatacakmış,öyle konuşmuş ziple bunlar da baya tırsmış yani,2 kere üstüste dedi eti cinleriniz geldi dimi eksik fln yok,geldi teslm aldık dedim..yani kimsenin kutusunda 8den az çıkmaz herlde şu dkdan sonra benimoları diyorum ben onlarmı geldi.telefonmu etti kendilerimi getirdi bende benimolardan bahsediyorum 2 saattir, sonuna bi cin ekledim ona mı takıldın tel etmedim onlar aradı,çok fazla paketiniz var evdemisiniz gelip geri dönmek istemiyorum dedi,dedim buyrun ne demek bekliyorum sana da yarın gelir herldegelmezse çalarım kolilerini
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar hangi kargoylA geliyorrzip dagıtım.. biraz okusan hocam
arkadaşlar hangi kargoylA geliyorr