0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bütün benim o larımı gittim aldımm denizlide ne kadar çok benim o ya katılan varmış koli koli benimo vardı kendileri sarı kutulara koyup paketliyorlar 8 er 8er ben kutuya koydurmadım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbütün benim o larımı gittim aldımm denizlide ne kadar çok benim o ya katılan varmış koli koli benimo vardı kendileri sarı kutulara koyup paketliyorlar 8 er 8er ben kutuya koydurmadım geç kaldın biolog verdi haberlerini o gördüğün kolilerin hepsi onundur:)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbütün benim o larımı gittim aldımm denizlide ne kadar çok benim o ya katılan varmış koli koli benimo vardı kendileri sarı kutulara koyup paketliyorlar 8 er 8er ben kutuya koydurmadım Saat kaçta aldın ..Biz saat 17:30 ordaydık..Seninkileride alayım dediydim uğraştırmayayım dedim ama çok yoğundu ...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinOhhh süper cocuklar çok sevinecek bio Aynen.. Burcu84 ün benimolarını da alıp götürecektim benden önce almış çakal Burcu..
Ohhh süper cocuklar çok sevinecek bio