Gönderen Konu: eti benimo kazananlar  (Okunma sayısı 91840 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı yeşimhzl

• Usta Kampanyacı
Ynt: eti benimo kazananlar
« Yanıtla #440 : 22 Şubat 2012, 21:43:53 »
bende mail attım yok hazırlanıyomuşta marta kadar devam edicekmişte ....:P

Çevrimdışı retkitosman

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #441 : 22 Şubat 2012, 21:53:03 »
mail nereye atılıyor
lonesome cowboy

Çevrimdışı GÜLÇİN21

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #442 : 22 Şubat 2012, 23:15:10 »
ya ben şu zipi şikayet edıcem artık vallahı bezdırdı benı bı yaşlı adam getırıyo.dun geldi yukarı cıkamdı benı aşağıya çağırdı gıttım aldım.karsı komsumun da vardı dedım o karsı apartman 3. zıl banane vermıyorum dedı uğraşssın neden sızın apartmanın adresını vermıs ben de dedım yok onların no 1 bızım 1/1 yanlıs yazılmıs ben anlamam dedı vermedı.

bugun anneme gıtmıs annem bırazcık kilolu kadın kapıyı açar açmaz demıskı senın zafiyat geçirdiğini duydum sana çıkolata getırdım bıtane versene banada demıs annemde benım değil bu kolı kızın demıs (kadın alıcam sanmış  :P almayınca sevındırık oldu) yanı bu saygısızlıgı nasıl yapabılır ya şikayet edıcem dedım eşimde dıo boşver kafaya koydum ama ne terbıyesızlık bu pes adam yaşlı dıye bısey demedım demedım artık taştı yanı.

avon yaşlanma karsıtı kremlerı de bu getırmıstı alt komsumun zılıne basmıs kadına dems gel al kadın ınmıs neyse dıyomus bıktım bu beleşçilerden  >:( >:( >:( şimdi sız soyleyın ben bunu şikayet var.coma yazayımmı
Demin fırına gittim. Fırıncı, ekmek sıcak diye eliyle zıplata zıplata getirince "Utanmıyormusun milletin ekmeğiyle oynamaya" deyip kaçtım. :D

Çevrimdışı lusnika

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #443 : 22 Şubat 2012, 23:18:16 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ya ben şu zipi şikayet edıcem artık vallahı bezdırdı benı bı yaşlı adam getırıyo.dun geldi yukarı cıkamdı benı aşağıya çağırdı gıttım aldım.karsı komsumun da vardı dedım o karsı apartman 3. zıl banane vermıyorum dedı uğraşssın neden sızın apartmanın adresını vermıs ben de dedım yok onların no 1 bızım 1/1 yanlıs yazılmıs ben anlamam dedı vermedı.

bugun anneme gıtmıs annem bırazcık kilolu kadın kapıyı açar açmaz demıskı senın zafiyat geçirdiğini duydum sana çıkolata getırdım bıtane versene banada demıs annemde benım değil bu kolı kızın demıs (kadın alıcam sanmış  :P almayınca sevındırık oldu) yanı bu saygısızlıgı nasıl yapabılır ya şikayet edıcem dedım eşimde dıo boşver kafaya koydum ama ne terbıyesızlık bu pes adam yaşlı dıye bısey demedım demedım artık taştı yanı.

avon yaşlanma karsıtı kremlerı de bu getırmıstı alt komsumun zılıne basmıs kadına dems gel al kadın ınmıs neyse dıyomus bıktım bu beleşçilerden  >:( >:( >:( şimdi sız soyleyın ben bunu şikayet var.coma yazayımmı

gece gecee koptum yaa süpermiş... bu gene iyi benimle ilgilenenler remen insanları kandırdı.. teslim edilmeyen kargoyu teslim edilmiş olarak göstermişler ist a şikayet edince kuzu kuzu eti cinlerim geldi o sayede benim o lar da geldi

Çevrimdışı GÜLÇİN21

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #444 : 22 Şubat 2012, 23:19:31 »

gece gecee koptum yaa süpermiş... bu gene iyi benimle ilgilenenler remen insanları kandırdı.. teslim edilmeyen kargoyu teslim edilmiş olarak göstermişler ist a şikayet edince kuzu kuzu eti cinlerim geldi o sayede benim o lar da geldi

benımde suanda 2 tane ortada yok bakalım hayırlısı  ;D oda son hatası olur belkı  :P
Demin fırına gittim. Fırıncı, ekmek sıcak diye eliyle zıplata zıplata getirince "Utanmıyormusun milletin ekmeğiyle oynamaya" deyip kaçtım. :D

Çevrimdışı akon12

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #445 : 23 Şubat 2012, 00:20:58 »
Valla bence sorun yaşayan herkes şikayetvar a yazsın bende dahil daha gelmedi bile zaten. Belki bu şekilde ileriki kazandığımız hediyeleri daha adam gibi getirirler.

Çevrimdışı hicazfasli

• Usta Kampanyacı
  • DESTEK İÇİN ÖM ATINIZ.
« Yanıtla #446 : 23 Şubat 2012, 00:53:57 »
Valla bence sorun yaşayan herkes şikayetvar a yazsın bende dahil daha gelmedi bile zaten. Belki bu şekilde ileriki kazandığımız hediyeleri daha adam gibi getirirler.

Ben yazdım.

Çevrimdışı burcu84

• Usta Kampanyacı
    • Renkli Bahçem
« Yanıtla #447 : 23 Şubat 2012, 11:27:04 »
az önce aradılar denizliye gelmiş benimo lar gelip alabilirmisiniz diye soruyo kendilerinin getirmesi 2 haftayı bulurmuşş  :-X   sistem dağıtımm  yani fritosları  aldığımız  :-\

Çevrimdışı oezlem2906

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #448 : 23 Şubat 2012, 11:32:16 »
az önce aradılar denizliye gelmiş benimo lar gelip alabilirmisiniz diye soruyo kendilerinin getirmesi 2 haftayı bulurmuşş  :-X   sistem dağıtımm  yani fritosları  aldığımız  :-\

bende bugün aradım zip dağıtımı. benim de adres değişikliği vardı. izmir'de yaşayıp bekleyenler de Çankaya'dan alabilirlermiş. Sizin gelip almanız daha mantıklı dedi bayan.

Çevrimdışı Kare

• Usta Kampanyacı
  • و
« Yanıtla #449 : 23 Şubat 2012, 11:33:17 »
2 sokak ötede annemlerinki dün gitmiş benimkiler gelmedi hala
hayatta hep...
Kendi için istemediğini başkasına yapmadı
Küçük hataları görmezden geldi ama sabrı taştıysa tek seferde sildi
Lafa değil söyleyene baktı.