0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinilk doğru tahmin eden 10 kişi listeye giriyor 5 tanesi asil 5 tanesi de yedek ve sonra da juriye çıkıyor..Çok saçma bir sistemleri var ve çoğu kişinin hakkını yiyorlar .. ! Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin9800 aralığındaydım ama gene yokum.Bir yerde hata var :SNeye göre ilk doğru tahmin. ilk 10 en yakın 15000 yazarsa onlarımı alıcaklar ?
ilk doğru tahmin eden 10 kişi listeye giriyor 5 tanesi asil 5 tanesi de yedek ve sonra da juriye çıkıyor..Çok saçma bir sistemleri var ve çoğu kişinin hakkını yiyorlar .. ! Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin9800 aralığındaydım ama gene yokum.Bir yerde hata var :S
9800 aralığındaydım ama gene yokum.Bir yerde hata var :S
kaç halka vardır diyor mesela buna en yakın cevap veren ilk 10 kişi finale kalıyor..Sıralamaya göre de seçiyorlar..Diğerleri ise olayın şokunda kalıyor derken karambolde gidiyor ödüller ! (:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinilk doğru tahmin eden 10 kişi listeye giriyor 5 tanesi asil 5 tanesi de yedek ve sonra da juriye çıkıyor..Çok saçma bir sistemleri var ve çoğu kişinin hakkını yiyorlar .. ! Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin9800 aralığındaydım ama gene yokum.Bir yerde hata var :SNeye göre ilk doğru tahmin. ilk 10 en yakın 15000 yazarsa onlarımı alıcaklar ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkaç halka vardır diyor mesela buna en yakın cevap veren ilk 10 kişi finale kalıyor..Sıralamaya göre de seçiyorlar..Diğerleri ise olayın şokunda kalıyor derken karambolde gidiyor ödüller ! (:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinilk doğru tahmin eden 10 kişi listeye giriyor 5 tanesi asil 5 tanesi de yedek ve sonra da juriye çıkıyor..Çok saçma bir sistemleri var ve çoğu kişinin hakkını yiyorlar .. ! Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin9800 aralığındaydım ama gene yokum.Bir yerde hata var :SNeye göre ilk doğru tahmin. ilk 10 en yakın 15000 yazarsa onlarımı alıcaklar ?Bir sistem var bencede tam dediğiniz gibi değil genelden ilk 10 a girenlere bakmıyorlar bence çünkü 3 gündür çok çıktı ben yazdığım halde adımı okumadılar diyen.Belli bir dakikaya yada belli bir cevap sayısına ulaştıktan sonra aralarından 5 kişi seçiliyor olabilir çünkü genelde ilk dakikalarda yazanlar kazanmış oluyor.Ama ilerleyen dakikalardan yazılanlar hiçbirşeye yaramıyor o kesin gibi.
Bende genele bakmıyorlar zaten dedim Neyse.Benim oda arkadaşım da ilk gün macbook pro kazandı zaten.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBende genele bakmıyorlar zaten dedim Neyse.Benim oda arkadaşım da ilk gün macbook pro kazandı zaten.air pro değil