0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbugün internet, konuşma, sms harici hediye kazanan oldu mu?mp3 sıstemı,phılıps kulaklıksenmi kazandın kübra
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbugün internet, konuşma, sms harici hediye kazanan oldu mu?mp3 sıstemı,phılıps kulaklık
bugün internet, konuşma, sms harici hediye kazanan oldu mu?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKör talihim intihar eşiğindeyim . Ablamın ricasıyla facebook hesabından giriş yapıp yarışmaya katıldım ve iPhone 4S Kazandı.Benim hesabımdan girsem birşey olmazdı. Açıkçası saçma bir yarışma ben kutuları seçip bul karayı al parayı şeklinde olacak sanıyordum ama müthiş bir saçmalık çıktı.Dakikada binlerce kişi mesajlıyordur eminim.1000 Kişi ve okunan sadece 5 Mesaj.Büyük haksızlık.Bence ablanı vur iphone sana kalsın..Ablan kazanmış işte daha ne istiyon ..Haftanın 3 günü sen 3 günü o kullansın ,, kalan 1 günüde telefonu bana verirsiniz artık..Ben de çok üzüldüm yazık!! ne diyeyim bizim ailede benden başka biri kazansa neler olur neler Bizim sülalede benden başka birisi kazanınca ben kazanmışım gibi seviniyorlar..Çünkü ben kazanıyorum..Çünkü çok pis dövüyorum..Geçen gün yiğeni zor aldılar elimden.Fritos'u almış saklamış.Hem dövüyorum hem fritos yiyorum..Çok keyifli ..Dene bak ..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKör talihim intihar eşiğindeyim . Ablamın ricasıyla facebook hesabından giriş yapıp yarışmaya katıldım ve iPhone 4S Kazandı.Benim hesabımdan girsem birşey olmazdı. Açıkçası saçma bir yarışma ben kutuları seçip bul karayı al parayı şeklinde olacak sanıyordum ama müthiş bir saçmalık çıktı.Dakikada binlerce kişi mesajlıyordur eminim.1000 Kişi ve okunan sadece 5 Mesaj.Büyük haksızlık.Bence ablanı vur iphone sana kalsın..Ablan kazanmış işte daha ne istiyon ..Haftanın 3 günü sen 3 günü o kullansın ,, kalan 1 günüde telefonu bana verirsiniz artık..Ben de çok üzüldüm yazık!! ne diyeyim bizim ailede benden başka biri kazansa neler olur neler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKör talihim intihar eşiğindeyim . Ablamın ricasıyla facebook hesabından giriş yapıp yarışmaya katıldım ve iPhone 4S Kazandı.Benim hesabımdan girsem birşey olmazdı. Açıkçası saçma bir yarışma ben kutuları seçip bul karayı al parayı şeklinde olacak sanıyordum ama müthiş bir saçmalık çıktı.Dakikada binlerce kişi mesajlıyordur eminim.1000 Kişi ve okunan sadece 5 Mesaj.Büyük haksızlık.Bence ablanı vur iphone sana kalsın..Ablan kazanmış işte daha ne istiyon ..Haftanın 3 günü sen 3 günü o kullansın ,, kalan 1 günüde telefonu bana verirsiniz artık..
Kör talihim intihar eşiğindeyim . Ablamın ricasıyla facebook hesabından giriş yapıp yarışmaya katıldım ve iPhone 4S Kazandı.Benim hesabımdan girsem birşey olmazdı. Açıkçası saçma bir yarışma ben kutuları seçip bul karayı al parayı şeklinde olacak sanıyordum ama müthiş bir saçmalık çıktı.Dakikada binlerce kişi mesajlıyordur eminim.1000 Kişi ve okunan sadece 5 Mesaj.Büyük haksızlık.
evet evet ben denemiştim çok keyifliydi gerçekten
Bizim sülalede benden başka birisi kazanınca ben kazanmışım gibi seviniyorlar..Çünkü ben kazanıyorum..Çünkü çok pis dövüyorum..Geçen gün yiğeni zor aldılar elimden.Fritos'u almış saklamış.Hem dövüyorum hem fritos yiyorum..Çok keyifli ..Dene bak ..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinevet evet ben denemiştim çok keyifliydi gerçekten Naber Harun..Görünmüyon ne zamandır?Ev, araba , uzay mekiği falan mı kazandın ne yaptın ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbugün internet, konuşma, sms harici hediye kazanan oldu mu?mp3 sıstemı,phılıps kulaklıksenmi kazandın kübra bırı kuzenım bırı benım canım ılk acıldıgında kazandık
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinevet evet ben denemiştim çok keyifliydi gerçekten Naber Harun..Görünmüyon ne zamandır?Ev, araba , uzay mekiği falan mı kazandın ne yaptın ?yok ya nerdeeeee bende o şans. arada bi uğruyorum okul açık ondan bakamıyorum pek. size bol şanslar bol eğlenceler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbugün internet, konuşma, sms harici hediye kazanan oldu mu?mp3 sıstemı,phılıps kulaklıksenmi kazandın kübra bırı kuzenım bırı benım canım ılk acıldıgında kazandık gülü güle kullan tatlım. dün bende güzel 2 hediye kazandım ama bugün hiç bişe vermedi yada hata verdi