0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tebrikler kare hayırlı olsun
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben 2012 'nin llk çeyreğinde olabileceğini düşünüyordum çok erken bir müjde oldu ikimiz içinde..sana demiştim öyle bir anda çıkagelecek Karecan..Şuan ev ortamının yıkıldığı andır..Kampanyacılık hayatının zirvesindesin..seninle geçirdiğim o güzel sohbetin bir karşılığı muhakkak olacaktı..Her an bir şey olabilecek durumdaydın..Çok mutlu oldum inan sözlerimin bir hayalden ibaret olmaması da mükemmel bir duydu..Esra'dan sonra sen şuan çok garipleştim bende..Hayırlı uğurlu olsun şimdiden bir nazar duası okumalısın Karacan ! Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinen sonunda absürt cevabım işe yaradı titriyorummmmmmmm devrim nerdesinnnnnnnnnnnnnnn senn nerdesin yaaa sağol usta çok moral ve destek vermiştin. içimde bir ümit oldu sağolasın içten temennlerine. hemen aklıma geldi dediklerin. eşim dışarı çıkmıştı gelince nasıl tepki vereceğini tahmin edebiliyorum. sevinmemiş gibi yapacak ama büyük birley kazandım emeğimin karşılığı oldu bu sevinç bana yeter. çok moral oldu bu da bana. şükürler olsun. darısı sana da inşaallah
ben 2012 'nin llk çeyreğinde olabileceğini düşünüyordum çok erken bir müjde oldu ikimiz içinde..sana demiştim öyle bir anda çıkagelecek Karecan..Şuan ev ortamının yıkıldığı andır..Kampanyacılık hayatının zirvesindesin..seninle geçirdiğim o güzel sohbetin bir karşılığı muhakkak olacaktı..Her an bir şey olabilecek durumdaydın..Çok mutlu oldum inan sözlerimin bir hayalden ibaret olmaması da mükemmel bir duydu..Esra'dan sonra sen şuan çok garipleştim bende..Hayırlı uğurlu olsun şimdiden bir nazar duası okumalısın Karacan ! Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinen sonunda absürt cevabım işe yaradı titriyorummmmmmmm devrim nerdesinnnnnnnnnnnnnnn
en sonunda absürt cevabım işe yaradı titriyorummmmmmmm devrim nerdesinnnnnnnnnnnnnnn
melahat şimşek kim