0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
offffffffffffffff yaaaaaaaaaaaaaaa neden bu güzel kampanyaya katılamıyorum gençturkcelli neden deilim yaaa bizim freezone hiç böyle kampanya yapmıyo inanabiliyormusunuz lcd tv kazandım ama bir gençtürkcell numarası lazım .
basın açıklaması yapınca her şeyi anlarsın..sen şimdiki geceye odaklan..ilk aşama tahmin sorusu ve ikinci aşama ise yaratıcılık&yetenek!
Sevgili bio.Benim burada oldugumu unutmana çok üzüldüm.Araba diyince arabayı sattım biliosun.Ve Allah Yürü Ya kulum diyor bu aralar bana.Haberin olsun isterim.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinoffffffffffffffff yaaaaaaaaaaaaaaa neden bu güzel kampanyaya katılamıyorum gençturkcelli neden deilim yaaa bizim freezone hiç böyle kampanya yapmıyo inanabiliyormusunuz lcd tv kazandım ama bir gençtürkcell numarası lazım . kazanınca o bulunur önemli olan kazanmakLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbasın açıklaması yapınca her şeyi anlarsın..sen şimdiki geceye odaklan..ilk aşama tahmin sorusu ve ikinci aşama ise yaratıcılık&yetenek!
sana anca rüyanda görürsün demek istiyor Usta ... Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsana anca rüyanda görürsün demek istiyor Usta ... Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinÜlen o arabayı kazancam ,, sonra taaa Trabzon'a kadar gidip senin tükkanın önünde kornaya basıp geri gelicem smile..Sende kazandığın fotoğraf makinesiyle resmimi çekersin artık.. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin