0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
konu nedir
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaklımda hiç araba kazanmak yoktu hedefim büyük olmayınca üzüntüm de büyük olmuyo ayrıca teselli ödülüm var Ülen sende heryere yazdın şu ipadi ..Nazar deycek düşcek kırılcak görcen gününü.Nereye baksam sen varsın..Axe kızlarına bile yazmışsın geçen aga sakin ol biraz. nazarlardan korusun ozaman ipadını aman dikkat et axe kızlarının hepsinin gözü renkli daha çok nazar değer
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaklımda hiç araba kazanmak yoktu hedefim büyük olmayınca üzüntüm de büyük olmuyo ayrıca teselli ödülüm var Ülen sende heryere yazdın şu ipadi ..Nazar deycek düşcek kırılcak görcen gününü.Nereye baksam sen varsın..Axe kızlarına bile yazmışsın geçen aga sakin ol biraz.
aklımda hiç araba kazanmak yoktu hedefim büyük olmayınca üzüntüm de büyük olmuyo ayrıca teselli ödülüm var
Güzel ümitlerle açtığım konuyu ben noktalandırıyım bari daha da yazmayın buraya
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaklımda hiç araba kazanmak yoktu hedefim büyük olmayınca üzüntüm de büyük olmuyo ayrıca teselli ödülüm var Ülen sende heryere yazdın şu ipadi ..Nazar deycek düşcek kırılcak görcen gününü.Nereye baksam sen varsın..Axe kızlarına bile yazmışsın geçen aga sakin ol biraz. sen demedin mi yaz da nazar edeyim diye Ben ne dediğimin farkındamıyım dostum..Axe kızları bile sallamadı beni. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkonu nedirAnvil koş araba veriyorlar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaklımda hiç araba kazanmak yoktu hedefim büyük olmayınca üzüntüm de büyük olmuyo ayrıca teselli ödülüm var Ülen sende heryere yazdın şu ipadi ..Nazar deycek düşcek kırılcak görcen gününü.Nereye baksam sen varsın..Axe kızlarına bile yazmışsın geçen aga sakin ol biraz. sen demedin mi yaz da nazar edeyim diye