0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Teşekkür ederiz mesaj oğlumuz Mikail'in fikriydi Ben de 2 mesaj yazmıştım1-gece üstünü örtmeyi unutup arkayı üşütmek hissi gibidir2-sıcak kumlardan serin sulara girmek gibi birşeydir
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinilk tahmininizde mi kazandınız???ilk tahminleriniz miydi KAZANANLAR ?kardeşim bir alt katta bilemiyorum Tek tahminde kazandıbi sorsanız size zahmet :S
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinilk tahmininizde mi kazandınız???ilk tahminleriniz miydi KAZANANLAR ?kardeşim bir alt katta bilemiyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinilk tahmininizde mi kazandınız???ilk tahminleriniz miydi KAZANANLAR ?
ilk tahmininizde mi kazandınız???
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinTeşekkür ederiz mesaj oğlumuz Mikail'in fikriydi Ben de 2 mesaj yazmıştım1-gece üstünü örtmeyi unutup arkayı üşütmek hissi gibidir2-sıcak kumlardan serin sulara girmek gibi birşeydirtebriklleerr sizin oğlan tam kampanyacı, amcasını babasını geride bırakacak. söztenle renault için foto çalışması yapan oydu deil mmi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinilk tahmininizde mi kazandınız???ilk tahminleriniz miydi KAZANANLAR ?kardeşim bir alt katta bilemiyorum bi sorsanız size zahmet :S