ARkadaşlar nette nescafe yazdım bi sitede bunu gördüm bu gerçek mi çok şaşırdım millet neler neler yazıo 30 bin diyor 1 bin diyor anammm

Yorumu aynen sizle paylaşıyorum :
Sanırım boşa kürek çekmişim.Ümidim tükendi

ARKADASLAR BAKIYORUM 7000 BIN ADET HEDEFIM 10000 BIN ADET DIYEN VAR, BEN 3 SALON CAFE ISLETIYORUM, 1 TANESIDE KIBRISTA ORYADA BURDAN NESCAFEYI KAVANOZLARA BOSALTIM GONDERIYORUM KARDESIME, KENDI ELIMLE EN AZ 40 BIN ADET KAVANOZLARA BOSALTTIM MART 21 ITIBARIYLE BELKI DAHA FAZLADIR, PERSONELLERIMEDE HEPSINI AILEMIN ADINA GONDERTTIM, AUIDI KAMPANYASINDADA OYLE YAPTIM BANA CIKMADI AMA ADINA YOLLADIGIM ABLAMA CIKTI 30 MARTA KADAR EN AZ 50000 ADET YOLLAMIS OLURUM ZATEN YAZA KADAR NESCAFE IHTIYACIM OLMIYACAK ANCAK SUNUDA SOYLIYIM 400 TL PLASTIK SAKLAMA KABI ALDIM CIKMAZSA O BANA KOYAR.))
DEMEM OKI BUYUK OYNAYIN KUVVETLE MUHTEMELEN BANA 1 TANE CIKAR CIKMAYADABILIR NASIP KISMET AMA HEPSINI KENDI ADINIZA YOLLAMAYIN AILEDEKI NUFUSA BOLUSTUREREK YOLLAYIN, UMARIM TIGUANLARDAN BIRI BU FORUMUN OLUR.. BOL SANS..
500 küsür katılım yaptım diye seviniyordum ben de adamlar abartmış
500 küsür katılım yaptım diye seviniyordum ben de adamlar abartmış 
adam herkesin adına katılmış.50 bin diyor 1 kişi için 5 bin yapsa off hesaplamak bile istemiyorum
Arkadaşlar migroslar alıyormu bedavaları kesip götürsek ?
aman Allahım herkes uçmuşşş vay be.... böyle 500-1000-10.000-50.000 katılım varken ben hiç ümitlenmeyim

zaten araba kazanacak şans nerde o da ayrı o konu

acaba bu araba ev vs.. kazanlar nasıl bi duygu hissediyor kazandıklarını öğrendiklerinde çok merak ediyorum yaa
çıkacaksa 1 katılımada çıkar
Arkadaşlar bilgisi olan varmı bedavaları migrostan alabiliyormuyuz jelatininden kesip götürüp
Arkadaşlar bilgisi olan varmı bedavaları migrostan alabiliyormuyuz jelatininden kesip götürüp
evet ben geçen gün aldım rahatlıkla bedava yazısını kesip götürün
evet ben geçen gün aldım rahatlıkla bedava yazısını kesip götürün
Çok teşekkürler işte bu harika oldu yarın alayım. İnşallah buradaki migrostada alırlar