Gönderen Konu: Nescafe 10 Volkswagen Tiguan ve milyonlarca nescafe kazandırıyor 30 Mart 2012  (Okunma sayısı 30604 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı inci61

• Acemi Kampanyacı
  • **
Bedavalarımı da alıp son katılımlarımıda yaptım. İnşallah arabaya ihtiyacı olanlara çıkar.

Çevrimdışı cembik

• Usta Kampanyacı
  • yaşadığının farkında mısın?
migros vermedibedavaları mı kampanya bitti diye bende girmediğim şifreleri giriyorum  :D

Çevrimdışı harunn0

• Usta Kampanyacı
  • ...
paketler duruyo içilenler ama fiş yok gidip almak lazım ayrıca tek tek girmeyede üşeniyorum. banamı çıkcak yav katılmıyorum 3-4 tane yeter çıkarsa onada çıkar
...

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
2 - BEDAVA ÜRÜNÜ NASIL KAZANACAKSINIZ?
1)Ayrıca bazı promosyonlu Nescafe 3ü1 arada ve 2si1 arada paketlerin içinde "BEDAVA" ibaresi bulunmaktadır. Promosyonlu paketlerin içinde "BEDAVA" yazısını bulduğunda paketin BEDAVA yazan kısmını keserek kampanyaya katılan satış noktalarına götür ve Nescafe 3ü1Arada veya 2si1 Arada çeşitlerinden dilediğin bedava ürününü 04 Ocak-20 Nisan 2012 tarihleri arasında Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde al. Şifre ile çekilişe katıl, şifreli kısmı sakla. Bu uygulama M.P.İ izin kapsamı dışındadır.

Çevrimdışı cembik

• Usta Kampanyacı
  • yaşadığının farkında mısın?
Bende aradım sordum facebookdan kazandık fişsiz olusa nolur diye onun kontrolü yapılır sorun olmaz dedi bakalım  ;)

Çevrimdışı inci61

• Acemi Kampanyacı
  • **
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Bende aradım sordum facebookdan kazandık fişsiz olusa nolur diye onun kontrolü yapılır sorun olmaz dedi bakalım  ;)

SÜPER OLDU BU YA  :) KARA KARA DÜŞÜNÜYORDUM :d

Çevrimdışı ulukol

• Deneyimli Kampanyacı
yoruldum ya çıkmayacağını biliyorum ama samsundan çıkar falan içime dert olur niye göndermedim şifre olduğu halde diye. 6 taneside eskiymiş :)

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
nedense içime tanıdık birilerine kampanyacılardan birine çıkacak gibi bi his var :) ama ne güzel olur böyle bişey,artık daha bi umutla şevkle katılırız böyle büyük çekilişlere :)
izgim

Çevrimdışı akon12

• Acemi Kampanyacı
  • **
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
migros vermedibedavaları mı kampanya bitti diye bende girmediğim şifreleri giriyorum  :D

Hayda bittimi ki kampanya 20 nisan yazıyor bedavaları almak için. Birsürü bedava var daha gidip alamadığım tüh ya :(

Çevrimdışı ulukol

• Deneyimli Kampanyacı
nescafenin kampanya da bir sürü kişiye paket paket nescafe dağıttığını bilmeyen ve
kampanya ya yatırım yapana şimdiden geçmiş olsun :)