Gönderen Konu: vanda 6 büyüklünde deprem  (Okunma sayısı 24795 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı turuncu993

• Usta Kampanyacı
Ynt: vanda 6 büyüklünde deprem
« Yanıtla #130 : 24 Ekim 2011, 11:41:09 »
P&G Türkiye olarak tüm vatandaşlarımıza başsağlığı diliyor, halkımızın üzüntüsünü derinden paylaşıyoruz. Tüm afet dönemlerinde olduğu gibi bugün de, markalarımız ve çalışanlarımızla deprem yaralarını sarmak için ihtiyaç sahiplerinin yanında olacağız. Şu anda acil ihtiyaç listesinde bulunan Prima bebek bezi, Orkid hijyenik ped, Duracell pil ve ACE çamaşır suyu ürünlerimizi deprem bölgesine ulaştırmak için harekete geçtik.

prima açıklama yapmış arkadşlar.böyle şeyleri duydukça insanımızla gurur duyuyorum.ne kadar güzel bir milletiz yarabbim.şükürler olsun ...
Şans gel bana gel bana gel bana...

Çevrimdışı darkinangel

• Usta Kampanyacı
  • SAHİP OLDUĞUN GÜCÜ ASLA GÖSTERME...!!!
« Yanıtla #131 : 24 Ekim 2011, 11:43:49 »
Migros ta 2 tır yollıcakmış sayfalarında okudum şimdi..

Çevrimdışı ozlemce108

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #132 : 24 Ekim 2011, 11:44:13 »
arkadasla az önce paylasmıs ama ben yurtiçi kargoyu arayıp yine de sordum,subelerin bilgisi var orada söylemeniz yeterli dediler

Çevrimdışı nermdil

• Usta Kampanyacı
  • İbrahim
« Yanıtla #133 : 24 Ekim 2011, 11:56:25 »
Kotex Türkiye
Van'daki deprem felaketinin üzüntüsünü paylaşıyoruz. Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyor, yakınlarını kaybeden vatandaşlarımıza başsağlığı diliyoruz.

Van ve çevre illerdeki Huggies bebek bezi, Huggies Islak havlu ve Kotex ped bayi stoklarımızı, bölgeye yönlendirdik.
bizi bilmeyen ne bilsin
bilenlere selam olsun.

Çevrimdışı ilginç

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #134 : 24 Ekim 2011, 12:04:37 »
KIZILAY VAN dersenız dırek kızılaya gıdıyor ben kızılaya gonderecem

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #135 : 24 Ekim 2011, 12:11:58 »
nolur kımse yanlıs anlamasın ama sınavlardan cok mu cektıgımdendır nedır,en cok erciş tekı ogretmenevı sakinlerine uzuldum...dumduz olmus...aglamaktan ıcım cıktı dun gece...halka evet cok uzuluyorum cok zor ama bınbır emekle ne bıleyım...sanırım en cok ölum Erciş te...

bu arada lutfen twıtterdakı her dernegı takıp etmeyınız pkk yanlıları yavas yavas ortaya cıktı...Sarmasık Dernegı sımdı de Mavı Bulut dernegı takıp edıp dm atıyormus
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı esrauz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #136 : 24 Ekim 2011, 12:14:05 »
Allah yardımcıları olsun,kızkardeşim Mardin-kızıltepede orası da sallanmış  :-\
İnsanların birbirini öldürdüğü bir Türkiye'de aslında deprem bize bir ders veriyor..Allah'ın verdiği canı yine Allah alır."
moustache pig :D

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #137 : 24 Ekim 2011, 12:28:10 »
SON DAKİKA!.. İRAN’IN DEPREMZEDELERE GÖNDERDİĞİ ÇADIR YARDIMININ ARDINDAN VAN’DA İZDİHAM YAŞANDI!.. JANDARMA, İZDİHAMI ENGELLEMEK İÇİN HAVAYA ATEŞ AÇTI!.. HABERİN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN!..

24/10/2011 12:25

İran çadır gönderdi izdihamı jandarma engelledi.

Van'da, İran tarafından gönderilen bir Tır çadırın dağıtımı sırasında izdiham yaşandı

Et Balık Kurumu'nun bahçesinde çadırların depremzedelere dağıtımı sırasında izdiham yaşandı. Jandarma, izdihamı engellemek için havaya ateş açtı. Çadırlar 10 dakika içerisinde dağıtıldı.

Diğer yandan, dün akşam Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından 4800 kişiye yemek dağıtıldı. Vakıf, bu sabah da 8 bin kişiye sıcak çorba ve kahvaltılık dağıttı. Öğle yemeğinde ise 10 bin kişiye sıcak yemek dağıtılacağı açıklandı.

:'( :'( :'( :'( :'( :'(

vallahı bu ayda bısey var...Kars ta servıs tırla carpısmıs 8 ogrencı vefat etmıs...sanırım daha cok aglıcaz... :'( :'( :'( :'(
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı burcu84

• Usta Kampanyacı
    • Renkli Bahçem
« Yanıtla #138 : 24 Ekim 2011, 12:33:21 »
evet yaa ne oluyoo anlamadımm.. kara bulutlar dağılsın üzerimizdenn
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı yupi

• Usta Kampanyacı
  • BaşKaSının iZinde YürüyeN, iZ bıRakaMaZ !....
    • PınarlaBizbize
« Yanıtla #139 : 24 Ekim 2011, 12:40:44 »
Ülker, Van’da ihtiyaç duyulan su, bebek maması, bebek bezi, hijyenik ped, bisküvi, peynir gibi ürünlerini Türk Kızılay’ı aracılığıyla afet bölgesine göndermiştir. Ülker, Türk Kızılay’ı aracılığıyla afet bölgesinin ihtiyaçlarını takip ve temin etmeye devam edecektir. Van ve çevresinde meydana gelen deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.