bazı vatandaşlarımız yardım kolilerinin içine türk bayrağıda koymuşlar.türk bayrağını gören şerefsizlerden bazıları tuvalet kağıdı ihtiyacı vardı iyi oldu falan yazmışlar şikayet ettiğim bir facebook sayfasında...konuşmıyım diyorum ama bunları görüncede çok sinirim bozuluyo arkadaşlar yaa 

insanlar o durumdayken halen böyle bişey düşünebiliyorlarsa yaşadıklarından ders alamamışlar demektir.. tuvalet kağıdına ihtiyaç varsa kendi çakma bayrakları daha münasiptir......
Van Deprem Bölgesine Destek
26 Ekim 2011 Çarşamba | 16:05
Van Depremi’nin hemen ardından kullanıma açtığımız Kişi Bulucu uygulamamıza 4.500’den fazla kayıt girilmiştir. Kişi Bulucu'nun ardından bugün itibariyle ‘2011 Van Deprem Sayfası’nı Türkçe olarak hayata geçirerek, Van Depremi ile ilgili güncel bilgileri tek bir noktadan paylaşıyor olacağız.
Van Deprem Sayfasındaki Google Deprem Haritası yardımı ile; depremin merkez üssü ve etkilediği alan incelenebilecek, destek bekleyen noktalar ve ihtiyaç bilgileri takip edilebilecek, yardımlar için Kızılay şube ve afet yönetim merkezlerinin lokasyon ve irtibat bilgilerine erişilebilecek.
Tüm bu uygulamaların yanısıra, Google.org kanalı ile de Türk Kızılayı’na 500.000 Amerikan Doları bağış yaparak, bölgedeki ihtiyaçların giderilmesine katkıda bulunacağız.
Dileğimiz yaşanılan bu doğal afet sonrasında bölge halkının en kısa sürede ihtiyaçlarının giderilmesinde süregelen duyarlı yaklaşımın devam etmesidir.
Google Türkiye
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
habershow Habershow
TÜRKİYE'NİN STARLARI \"VAN İÇİN TEK YÜREK\" KAMPANYASINDA BİRARAYA GELDİ: Kanal D, ATV, CNN Türk, Fox, Star TV,
ANT YAPI'dan okul yapma sözü geldi. 30 aileye de otelde barınma sağlayacaklarını bildirdiler.
Mahsun Kırmızıgül, #vanicintekyurek yayınına telefon bağlantısıyla katılarak 100 bin TL bağışladığını bildirdi
#vanicintekyurek kampanyasında şu dakikaya kadar yaklaşık 16 milyon TL toplandı.
habershow Habershow
FLAŞ! Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, #vanicintekyurek kampanyasına telefonla bağlanıp organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.
.
.
.
.
devam edıyor twıtterdan takıp edıyorum ben tv ızlemem yasak oldugu ıcın bakıyorum kım ne yapmıs...Oya Basar mukemmel bır kadın bu arada sehıtler ıcın de gece ıstemıs!
arkadaşımın kardeşi orada öğretmendi şükür ikinci günü sağ sağlim çıkarıldı teymen nişanlısı başında bekledi ve mutlu sona ulaştılar göz yaşlarıyla izledim tv de...başka bir arkadaşımın akrabaları ne yazık ki ailece yok oldular

Allahım sabır versin orada ki tüm vatandaşlara ben izlerken mahvoluyorum onlar durumu yaşıyorlar...
balkona çıktım az önce hava inanılmaz soğuk Allahım buralar bu kadar soğukken oradaki insanlar çocuklar yaşlılar donuyorlardır

(( yardım et Allahım...
az önce oğlumun küçülenlerini ayırdım kullanılmış kıyafetler istemediklerini duyduğumda üzülüp vazgeçmiştim ama burayı okuduğumda yollama kararı aldım.umarım benimde bir nebze katkım olur...
büyük geçmişler olsun . allahım o günleri bir daha yaşatmasın yarabbim. tüm türk milletini korusun.