Gönderen Konu: vanda 6 büyüklünde deprem  (Okunma sayısı 25941 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nermdil

• Usta Kampanyacı
  • İbrahim
Ynt: vanda 6 büyüklünde deprem
« Yanıtla #170 : 24 Ekim 2011, 23:03:55 »
Gazeteci-Yazar Ahmet Tezcan`ın başlattığı kampanyaya destek olmak için Vali Mutlu`nun talimatıyla Acil Durum Müdürlüğü koordinasyon için hazır.

Ahmet Tezcan`ın Van`daki deprem sonrasında evleri yıkılan vatandaşlar için başlattığı ve tüm Türkiye`nin seferber olduğu Evim Evindir Van kampanyasına destekler çığ gibi büyürken, kampanyanın ardından Vali Mutlu`nun talimatıyla İstanbul Valiliği Acil Durum Müdürlüğü harekete geçti.

Kampanyanın birçok kişi tarafından destek görmesinin ardından Tezcan`ın art niyetli kişilere karşı vatanşları, "Valilikler devreye girmeden hiçbir yere bilgi aktarmayın, başvurmayın, yanlışa düşmeyelim" mesajının ardından harekete geçen İstanbul Valiliği, Acil Durum Müdürlüğü`nü harekete geçirerek kampanyaya destekte bulundu.

Koordinasyon için 24 saat hizmet verecek iletişim bilgileri:
0212 455 56 75 & 84
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bizi bilmeyen ne bilsin
bilenlere selam olsun.

Çevrimdışı asi demir

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #171 : 25 Ekim 2011, 00:09:18 »
kipada kamyonlar hazırmış evde nevarsa toplayıp götüreceğiz yarın akşam

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
« Yanıtla #172 : 25 Ekim 2011, 00:49:44 »
Esra Erol ve eşi sahibi oldukları oteli açmışlar gerçekten süper bir davranış darısı diğer ünlü zenginlere
başta Ali Ağaoğluna
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı yupi

• Usta Kampanyacı
  • BaşKaSının iZinde YürüyeN, iZ bıRakaMaZ !....
    • PınarlaBizbize
« Yanıtla #173 : 25 Ekim 2011, 00:49:48 »
evden bişeyler hazırlayıp yollıycaktım kıyafet falan ama bgn açıklama yapmışlar haberlerde giyilmiş kıyafet istemiyolarmış sıfır yollancakmış yollanırsa

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #174 : 25 Ekim 2011, 08:46:14 »
evden bişeyler hazırlayıp yollıycaktım kıyafet falan ama bgn açıklama yapmışlar haberlerde giyilmiş kıyafet istemiyolarmış sıfır yollancakmış yollanırsa

Eşimin şirketi Van şubelerine göndermek için yardım topluyor. İyi durumda, giyilebilecek gibi kıyafet demişler. Evdekileri toparlıyorum, arkadaşlara da söyledim. Giyilmemiş olması mümkün değil. Bu yaklaşım yanlış bence. İnsanlar herşeyini kaybetti. Böyle yaparlarsa yapılacak yardımları da engellerler.
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı mavilim

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #175 : 25 Ekim 2011, 08:47:57 »
yardımı sınırlandırmaları çok saçma bence. kim gidip giyilmemiş kıyafet alırki. giyilebilecek şeyler göndersek kime ne zararı olur. anlayamadım ben bu işi.
kullanılmamış olacak denince bişey gönderemedim şimdilik  :-\

Çevrimdışı hawwa

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #176 : 25 Ekim 2011, 09:10:44 »
Gölcük depremi ağustosda olmuştu ama yardım kolilerinden kışlık kabanlar , ve çok eski kıyafetler vs. çıktığından da olsa gerek bu kısıtlama..
Bursa'da mesela giymiyorsan giydir kampanyası adı altında kıyafetler toplanıyor gönüllüler tarafından yıkanıp ütülenip ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.
Keşke kızılayda bünyesinde böyle bir kampanya yürütüp depolarında muhafaza edebilseydi!!

Çevrimdışı logocuk

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #177 : 25 Ekim 2011, 09:12:05 »
Ölenlerin bazılarının çocukları asker :( erkek arkadaşımın olduğu yerde depremde ailesini kaybeden askerleri van a gönderiyolamrış ama onlar sadece yaralı sanıyolarmış off çok kötü çokk :'(

Çevrimdışı sahaneyedili

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #178 : 25 Ekim 2011, 09:50:49 »
giyilmemiş, kullanılmamıs kabul edilmemesi gerçekten cok mantıksız
millet orda aç, soguktan donuyor, giyecek sınacak hiçbirşeyi kalmamıs, bezden çadırlarda yatıyorlar
kızılay kullanılmış istemiyormuş...

yahu çocukların küçülmüş kürklü kabanları, kaz tüyü montları , polarları, vs. vs. hepsi zaten tertemiz kulllanılmış. hızlı büyüdüklerinden ufalmışlar, giyemiyorlar
bunun kime ne zararı var?
kaldı ki, sormuş mu orda ki depremzedelere bunları giymek ister misiiz, istemez misiniz diye?
saçmalamış kızılay. herkesin evinde illa eskisi vardır dolu...

böyle yaparak gelecek yardımlarıda engelliyor haberi yok  >:(

Çevrimdışı yupi

• Usta Kampanyacı
  • BaşKaSının iZinde YürüyeN, iZ bıRakaMaZ !....
    • PınarlaBizbize
« Yanıtla #179 : 25 Ekim 2011, 11:03:40 »
bende bu yüzden hiçbişey yollayamadım maalesefki halbuki birsürü kıyafet ayırmıştım hepside yepyeni hiçbiryerinde bişey yok artık dar geliyo diye giymiyoruz yoksa giyilmiycek gibi değiller.kızılay böyle yaparak ciddende yardımlara engel olmuş oldu.normaldede sanki hiçmi başkalarının verdiği şeyleri giymiyoruz yada çocuklarımıza giydirmiyoruz.oraya eski püskü giyilmiycek şeylerin yollanmıycağınızı bizde biliriz.ozaman kızılay kendisi alsın yenileri götürsün versin bizim elimizden ancak bukadar geliyo maalesefki  :-\ :-\