0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
eşim azönce sms yolladı kızılaya bende şimdi evde dolapları karıştırıyorum oraya yollayabilecğeim ne var diye hepsini ayarlayınca kargoya vericem
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapineşim azönce sms yolladı kızılaya bende şimdi evde dolapları karıştırıyorum oraya yollayabilecğeim ne var diye hepsini ayarlayınca kargoya vericem canım yardım et fılan da tv pek acma...hepınıze dıyorum ben normal halimle mıgrenım tavan oldu...gozlerım kuculuyor agrıdan...
Bugün merkezi Van'ın Erciş ilçesi olmak üzere meydana gelen depremde zarar gören ailelere yardım edilmesi için sosyal ortamda pek çok hesap numaraları yayınlanıyor. Ancak paylaşılan bazı hesap ve telefon numaralarının PKK ya lojistik destek veren vakıflara ait olduğu ortaya çıktı.Yani depremden zarar gören insanlarımıza yardım etmek isterken, eli kanlı terör örgütüne bilmeden yardım ediyor olabilirsiniz.Yardımlarınız için Türk Kızılayı ve Başbakanlık Acil Koordinasyon Merkezi tarafından açıklanan hesap numaralarını kullanabilir ve telefonlarından bilgi alabilirsiniz:Bakanlık Kriz Masası'nın telefon, faks ve e-posta irtibat numaraları/adresleri şöyle:Telefon: 0312-248 7000 (10 hat)Faks: 0312-292 2751e-posta: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin, Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin, Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin, Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin, Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin, Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin, Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin, Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin"Dışişleri Bakanlığı Çağrı Merkezi'ne gelecek telefonların da kriz masasına yönlendirileceği bildirildi.
bende az önce arkadaşımın göçük altında olduğunu öğrendim kızını kurtarmışlar ama oğlu ve kendisinden hala haber yokmuş çok üzülüyorum tayini çıkmış 2aydır oradaydı Allah ım hepsinin yardımcıları olsun iyi haberlerini almak istiyorum