Gönderen Konu: vanda 6 büyüklünde deprem  (Okunma sayısı 24652 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sahaneyedili

• Usta Kampanyacı
Ynt: vanda 6 büyüklünde deprem
« Yanıtla #140 : 24 Ekim 2011, 12:43:22 »
bugün saat 18.00 e kadar merter migros otoparkında duruyor.18.00 gibi van'a hereket edicek.
çocuk bezi
kadın bezi
çocuk maması
islak mendil
el feneri
kuru mama(bisküvi vs.)
meyve suyu

en çok ihtiyaç duyulan şeyler.

10.30 gibi bebek bezleri azalmıştı migros'ta gelirken başka yerdende alabilirsiniz.

l

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #141 : 24 Ekim 2011, 12:46:34 »
Allahım kimseyi darda bırakmasın.
Çok zor bir durum  :'(
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı yupi

• Usta Kampanyacı
  • BaşKaSının iZinde YürüyeN, iZ bıRakaMaZ !....
    • PınarlaBizbize
« Yanıtla #142 : 24 Ekim 2011, 12:52:29 »
eşim azönce sms yolladı kızılaya bende şimdi evde dolapları karıştırıyorum oraya yollayabilecğeim ne var diye hepsini ayarlayınca kargoya vericem :(

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #143 : 24 Ekim 2011, 12:53:52 »
eşim azönce sms yolladı kızılaya bende şimdi evde dolapları karıştırıyorum oraya yollayabilecğeim ne var diye hepsini ayarlayınca kargoya vericem :(

canım yardım et fılan da tv pek acma...

hepınıze dıyorum ben normal halimle mıgrenım tavan oldu...gozlerım kuculuyor agrıdan...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı yupi

• Usta Kampanyacı
    • PınarlaBizbize
« Yanıtla #144 : 24 Ekim 2011, 12:55:49 »

canım yardım et fılan da tv pek acma...

hepınıze dıyorum ben normal halimle mıgrenım tavan oldu...gozlerım kuculuyor agrıdan...
cnm tv falan açmıyorumda nereye baksam onların haberi görmeden olmuyorki facebookta bile heryerde depremde ölenler yaralananlar bakmıyayım diyorum ama okumadanda duramıyorum çok kötü oldum zaten dünden beri allah yardımcıları olsun :(

Çevrimdışı essa26

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #145 : 24 Ekim 2011, 12:56:01 »
bende az önce arkadaşımın göçük altında olduğunu öğrendim :'( :'( kızını kurtarmışlar ama oğlu ve kendisinden hala haber yokmuş çok üzülüyorum :'( :'( tayini çıkmış 2aydır oradaydı Allah ım hepsinin yardımcıları olsun iyi haberlerini almak istiyorum :(

Çevrimdışı toprakhaktan

• Usta Kampanyacı
  • Yağmur yağsın toprak koksun,seni hatırlatsın
« Yanıtla #146 : 24 Ekim 2011, 12:57:02 »
Bugün merkezi Van'ın Erciş ilçesi olmak üzere meydana gelen depremde zarar gören ailelere yardım edilmesi için sosyal ortamda pek çok hesap numaraları yayınlanıyor. Ancak paylaşılan bazı hesap ve telefon numaralarının PKK ya lojistik destek veren vakıflara ait olduğu ortaya çıktı.Yani depremden zarar gören insanlarımıza yardım etmek isterken, eli kanlı terör örgütüne  bilmeden yardım ediyor olabilirsiniz.

Yardımlarınız için Türk Kızılayı ve Başbakanlık Acil Koordinasyon Merkezi tarafından açıklanan hesap numaralarını kullanabilir ve telefonlarından bilgi alabilirsiniz:

Bakanlık Kriz Masası'nın telefon, faks ve e-posta irtibat numaraları/adresleri şöyle:

Telefon: 0312-248 7000 (10 hat)

Faks: 0312-292 2751

e-posta: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin, Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin, Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin, Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin, Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin, Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin, Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin, Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin"

Dışişleri Bakanlığı Çağrı Merkezi'ne gelecek telefonların da kriz masasına yönlendirileceği bildirildi.

üç yıl Tatvanda yaşadım .Herkesten iyilik gördüm . Öyle yerler oralarda daha iyibiliniyor ve alışveriş edilmemesi konusunda herkes birbirini  uyarıyor . Ben hep tanıdığım okullara göndermiştim ,  şimdi sadece Kızılaya gönderirim .

Çevrimdışı nermdil

• Usta Kampanyacı
  • İbrahim
« Yanıtla #147 : 24 Ekim 2011, 12:58:03 »
Ulkerden Ülker
Ülker, su, bebek maması ve bez, hijyenik ped, bisküvi, peynir gibi ürünlerini Türk Kızılay’ı aracılığıyla afet bölgesi Van'a göndermiştir.

bizi bilmeyen ne bilsin
bilenlere selam olsun.

Çevrimdışı yupi

• Usta Kampanyacı
    • PınarlaBizbize
« Yanıtla #148 : 24 Ekim 2011, 12:58:10 »
bende az önce arkadaşımın göçük altında olduğunu öğrendim :'( :'( kızını kurtarmışlar ama oğlu ve kendisinden hala haber yokmuş çok üzülüyorum :'( :'( tayini çıkmış 2aydır oradaydı Allah ım hepsinin yardımcıları olsun iyi haberlerini almak istiyorum :(
:'( inş iyi haberlerini alırsın

Çevrimdışı nermdil

• Usta Kampanyacı
  • İbrahim
« Yanıtla #149 : 24 Ekim 2011, 12:59:25 »
City's Nişantaşı
City's Nişantaşı Ailesi olarak Van'a yardım kampanyası başlattık...! Lütfen herkese duyurun...!! Gün boyunca sizden gelecek yardımları bekliyoruz...!!

bizi bilmeyen ne bilsin
bilenlere selam olsun.