Gönderen Konu: vanda 6 büyüklünde deprem  (Okunma sayısı 24677 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mavilim

• Usta Kampanyacı
Ynt: vanda 6 büyüklünde deprem
« Yanıtla #180 : 25 Ekim 2011, 11:10:22 »
bende de çocuk montları var kalın kışlık ama 1 yada 2 kez giyilmiş ve küçük olduğundan sakladım tertemiz yepyeni göndereceğim yine almazlarsa onların bileceği iş napayım.

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #181 : 25 Ekim 2011, 11:24:49 »
Biz gönderdik arkadaşlar.Montuda var kazağıda var.Eskide değiller ama kullanılmış diye atarlarsa yani yazık.Hepside oyle dandik felan şeylerde değildi..Canımı sıktılar şimdi..
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı ozlemce108

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #182 : 25 Ekim 2011, 11:37:12 »
ben kızımın küçülenlerini yollamıstım gerçekten böyle bisey varsa çok saçma,kızıma küçülmeselerdi hala giydirirdim hepsi hala yepyeni duruyor zaten çocuklar ne kadar giyebiliyor ki hemen büyüyorlar,böyle durumlada eski-yeni ayrımı yapılmamalı!

Çevrimdışı toprakhaktan

• Usta Kampanyacı
  • Yağmur yağsın toprak koksun,seni hatırlatsın
« Yanıtla #183 : 25 Ekim 2011, 11:41:03 »
Geçen senelerde okullara gnderdiklerimin hepsi giyilmişti ama giyilmeyecek durumda değillerdi. Öğretmen arkadaş cocuklara  giydirip fotograflarını çekmiş mail ile göndermişti. Atacaklarını sanmıyorum

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #184 : 25 Ekim 2011, 11:45:27 »
zeynebıme oyuncak almıstım bez bebek ve lahana bebek...cok kalıtelı almıyorum zıra zeynep ısırıp kopardıgı ıcın...hıc paketlerı bıle acmadım...twıtterdan cogu kısı yazmıs oyuncak da gonderın dıye...sımdı yurtıcını aradım...polatlı subesıne goturcek arkadaslarım...zeynebıme gene alırım ben...

cocuklara dayanamıyorum...onun ıcın annemler yasakladı tv ızlememı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı gunes

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #185 : 25 Ekim 2011, 11:48:16 »
kızılay haklı; çünkü maalesef bazı yardımseverler evlerinde eskileri temizlemek için bu durumu kullandı belki yıkamadan çıkartıp bıraktıkları şekilde, giymiyorum nasılsa diye gardolap temizlediler.

van haklı; firmalardan belki çok fazla sıfır yeni ürün gittiki eskilere talep olmadı.

gönderen haklı; çocuğunun bir kaç kez giyilmiş eskimemiş ama olmayan kıyafetlerini gönderdiler, yardımcı olmak için güven sarsıldı,

deprem alanı marmara gibi büyük kayıp o kadar olmayınca, firmaların gönderdikleri ihtiyaç karşıladı belki de...
Adwin referans kodu: sVwMvijpJG

Çevrimdışı selgu

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #186 : 25 Ekim 2011, 11:49:44 »
gecen gün bende duydum ikinci el olarak yardım istemiyoruz diyodu birisi tvde olsun ben yinede hazırlıyorum herşeyden cevre ilçe ve köylerden ihtiyac sahibi vardır diye düşünüyorum.

Çevrimdışı burcu84

• Usta Kampanyacı
    • Renkli Bahçem
« Yanıtla #187 : 25 Ekim 2011, 12:11:05 »
kullanılmış giyisileride sonuçta kirli kirli yollamıyoruz  temizlenip yollanır. ona bile muhtaç olanlar yokmu ordaki köylerde nasıl mantık anlayamadım ben. dediğiniz gibi belki yeni kıyafetler karşılıyordur gereksinimi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı ultraerdem

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #188 : 25 Ekim 2011, 12:16:35 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
kullanılmış giyisileride sonuçta kirli kirli yollamıyoruz  temizlenip yollanır. ona bile muhtaç olanlar yokmu ordaki köylerde nasıl mantık anlayamadım ben. dediğiniz gibi belki yeni kıyafetler karşılıyordur gereksinimi

oradakilerin psikolojisini düşünüyo da olabilirler.

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #189 : 25 Ekim 2011, 12:20:07 »
asıl bazı kendını bılmez anlamsız kıyafetler gonderecek sımdı sız onu gorun asıl...Gölcuk depremınde kutulardan dansöz kıyafetı,gece elbısesı,topuklu ayakkabı cıkmıstı bır de ekrana cekmıslerdı...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter