0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinARkadaşlar bulunduğum şehirde oyner mağazası yok acaa internet sitesinden alışveriş yapma imkanım olabilir mı?benim durumumda olan arkadaş varsa nasıl kullandılar ki çeklerini..canım benim bulunduğum yerde de yoktu bende merkeze gittim 2saatlik yola allahtan merkezde işim vardı onu da halletmiş oldum boyner e o kadar mail attım online alışveriş yapabilirmiyiz diye hiç dönüş yapmadılar gittiğime de pişman oldum düzgün birşey yokki zevksizler bence büyük şehir de yaşayan bir akrabana falan ver çeki
ARkadaşlar bulunduğum şehirde oyner mağazası yok acaa internet sitesinden alışveriş yapma imkanım olabilir mı?benim durumumda olan arkadaş varsa nasıl kullandılar ki çeklerini..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinARkadaşlar bulunduğum şehirde oyner mağazası yok acaa internet sitesinden alışveriş yapma imkanım olabilir mı?benim durumumda olan arkadaş varsa nasıl kullandılar ki çeklerini..canım benim bulunduğum yerde de yoktu bende merkeze gittim 2saatlik yola allahtan merkezde işim vardı onu da halletmiş oldum boyner e o kadar mail attım online alışveriş yapabilirmiyiz diye hiç dönüş yapmadılar gittiğime de pişman oldum düzgün birşey yokki zevksizler bence büyük şehir de yaşayan bir akrabana falan ver çeki canım bende iletişimden yazmayı düşünmüştüm boşuna yazmayım o zaman.peki kullanma süresi ne kadar ki acaba?
kullanırlar tabi çek te isim yazmıyo sorun yapmıyolar bende babam adına kazanmıştım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkullanırlar tabi çek te isim yazmıyo sorun yapmıyolar bende babam adına kazanmıştım çok sağol canım.azen ablam şehir dışına çıkıyorçona vereyım ne yapayım.süre de yazmayınca inş o alır artık..aydınlattığın için sağolasın..
boyner hediye çekinin üzerine para ekleyip ürün alma şansımız olur mu ? yoksa o tek mi kullanılıyor bilen varmı arkadaşlar ?