0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sende deki parayla herkes alır , nelere gereksiz paralar veriyoruz ama önemli olan kazanmak ,burda sadece kendine değil yakınınada kazanırsın, çalışmayacaksan tabii, çalışırken bu işlerle uğrasma zaten,
alıskanlıktan da öte artık bagımlılk gibi bişe oldu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsende deki parayla herkes alır , nelere gereksiz paralar veriyoruz ama önemli olan kazanmak ,burda sadece kendine değil yakınınada kazanırsın, çalışmayacaksan tabii, çalışırken bu işlerle uğrasma zaten, çalışırken kampanyalara da girilir ne olacak çalış çalış bir şey olacagı yok burda bilgisayar,telefon herbirşey kazanıyoru işte
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsende deki parayla herkes alır , nelere gereksiz paralar veriyoruz ama önemli olan kazanmak ,burda sadece kendine değil yakınınada kazanırsın, çalışmayacaksan tabii, çalışırken bu işlerle uğrasma zaten, çalışırken kampanyalara da girilir ne olacak çalış çalış bir şey olacagı yok burda bilgisayar,telefon herbirşey kazanıyoru işte evet çok zor senin işin ,iş hayatı zor tabi nasıl çalışmaksa artık.
Nette çok zaman geçirmemi istemiyor.Sölesem dicek ihtiyacınmı var ne isityosan söyle ben alıym bisürü dır dırrr benim eşim de aynen böyle diyor ama konu alıp alamayacağımız değil ki kampanyalara katılmak bizim için alışkanlık olmuş ayrı bir zevk kazandım mı kazanamadım mı diye beklemek ayrı bir şey