0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyine yok maalesef ama Arzu'm kazanmış tebrikler,herkese tebrikler olsun Arzu kazanmış ya bu da güzellll..Tebriklerr Arzuuuuuu..ilerleyen haftalarda yüzümüz elbet gülecek Dilek Abla..üzülmek yok , yola devam.. =))sağol devrim dostum:)sağol ablam:)ablama demiştim inş. snema bileti çıkar diye allah gönlüme göre verdi:)bende herkesi tebrik ediyorum:)2o11 ile ilgili de şunu unutma dosttummm: Yüreği şeffaf kelimeleri doğal bir insanın gönlündeki umutlar öyle bir an yeşerir ki işte o sıralar "Allah gönlüme göre verdi ne iyi dersin.." Daha nice bekleyen sıradaki dileklerini düşün..Herkes kazansın inş. , bakalımmmm..=)))
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyine yok maalesef ama Arzu'm kazanmış tebrikler,herkese tebrikler olsun Arzu kazanmış ya bu da güzellll..Tebriklerr Arzuuuuuu..ilerleyen haftalarda yüzümüz elbet gülecek Dilek Abla..üzülmek yok , yola devam.. =))sağol devrim dostum:)sağol ablam:)ablama demiştim inş. snema bileti çıkar diye allah gönlüme göre verdi:)bende herkesi tebrik ediyorum:)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyine yok maalesef ama Arzu'm kazanmış tebrikler,herkese tebrikler olsun Arzu kazanmış ya bu da güzellll..Tebriklerr Arzuuuuuu..ilerleyen haftalarda yüzümüz elbet gülecek Dilek Abla..üzülmek yok , yola devam.. =))
yine yok maalesef ama Arzu'm kazanmış tebrikler,herkese tebrikler