0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinH. O'nun yazısını şikayet edin facebook'u silinsin 'Beni veya bir arkadasımı hedef alıyor'u seçinh .u yumu h.k yimi edelim İkisinide :dsende kaldır şu şikayet edin yazsısını herkeze açık bura adamın eli uzundur gelir bulur seni sil Bulsun burdayım ben Şuan bu forumun tüm üyelerine hakaret ediliyo, 'hergün kampanyacılar' diyede belirtmiş belliki takip ediyo burayı ;d
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinH. O'nun yazısını şikayet edin facebook'u silinsin 'Beni veya bir arkadasımı hedef alıyor'u seçinh .u yumu h.k yimi edelim İkisinide :dsende kaldır şu şikayet edin yazsısını herkeze açık bura adamın eli uzundur gelir bulur seni sil
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinH. O'nun yazısını şikayet edin facebook'u silinsin 'Beni veya bir arkadasımı hedef alıyor'u seçinh .u yumu h.k yimi edelim İkisinide :d
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinH. O'nun yazısını şikayet edin facebook'u silinsin 'Beni veya bir arkadasımı hedef alıyor'u seçinh .u yumu h.k yimi edelim
H. O'nun yazısını şikayet edin facebook'u silinsin 'Beni veya bir arkadasımı hedef alıyor'u seçin
evet bugun yok uyucam bugun öğren yatanzi ben hep uyku saatımde çıkıyor bi dalamıyorum uyauya kalırsam diye
bugün bittimi _?