0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
eşimin facesinderde gircem ama hep ilk girdiğim hesap çıkıyo napabilirim
sol alttan çıkış yap sonra tekrar bağlanLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapineşimin facesinderde gircem ama hep ilk girdiğim hesap çıkıyo napabilirim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkayan kristali yakalıyosun bikere tıklıyosun form çıkıyodenedim olmadı tıkladım form çıkmıyo
kayan kristali yakalıyosun bikere tıklıyosun form çıkıyo
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkayan kristali yakalıyosun bikere tıklıyosun form çıkıyodenedim olmadı tıkladım form çıkmıyosayfayı yenile öyle dene birde istersen
ben kristal buldum ama daha önce bir kristale isim verdiniz diyor.başka face adresleriylemi katılmak gerek
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkayan kristali yakalıyosun bikere tıklıyosun form çıkıyodenedim olmadı tıkladım form çıkmıyosayfayı yenile öyle dene birde istersen sağol ilgin için denim bi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbaşladık yine bütün aile adına yapıcam bugün yine çıkmaz ama neese bende eklmeye başladım sülaleyi 14 tane face var bakalım
başladık yine bütün aile adına yapıcam bugün yine çıkmaz ama neese