0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinamma koşturmacalı bir gün bugün bunuda bulup d&r kazanırsam deymeyin keyfime gecen sefer buldum ama kazanamadımbende boyner istiyrm bende boyner istemiyorum :d bana boyner size d&r çıkarsa değişelim ozaman
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinamma koşturmacalı bir gün bugün bunuda bulup d&r kazanırsam deymeyin keyfime gecen sefer buldum ama kazanamadımbende boyner istiyrm
amma koşturmacalı bir gün bugün bunuda bulup d&r kazanırsam deymeyin keyfime gecen sefer buldum ama kazanamadım
bende hepsinden birer tane istiyorum yanıma da esmer bi kız arkadaş istiorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende hepsinden birer tane istiyorum yanıma da esmer bi kız arkadaş istiorum işte bunun için bir yarışma başlamadı daha :D
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende hepsinden birer tane istiyorum yanıma da esmer bi kız arkadaş istiorum işte bunun için bir yarışma başlamadı daha :Deheheh annem bana diyor bigün kapı çalıcak bi adam teyze kızın beni internetten kazandı derse şaşırmam diyor :D