anladım bir deneyim şansımı gs tv ve avurpa maçlarını seyrederiz en azından
Discovery chanel National Geographic Animal planet vs vs vs
4 hafta sonra diyordu daha var anlaşılan... Bencede bionun dedği gibi olucak...
Peki bio üstün receiver bilgilerine dayanarak bu cihazın modelini ve dsmartsız kullanılıp kullanılamayacağı hakkındaki bilgilerini bizimle paylaşırmısın..
Valla bende o konuyu merak ediyorum..
Ng yok sanırsam d smartta?
Peki bio üstün receiver bilgilerine dayanarak bu cihazın modelini ve dsmartsız kullanılıp kullanılamayacağı hakkındaki bilgilerini bizimle paylaşırmısın..
12 aylık abonelik bittikten sonra normal recevier gibi kullanıp kullanamayacağımızı soruyorsun sanırım hocam.
Araştırmadım ama sanırım kullanılabilir.Biraz araştırıp tam cevabı vereyim ..
Bize verecekleri makine bu galiba.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
ng nerden cıktı digiturk kanalı o

sadece Smart Paket KanallarıMovie SmartYeşilçam SmartPembe SmartDiscovery ChannelAnimal PlanetMax Smart Sports TvSmart Çocuk Dream TvFashion TVCNN Internatıonal bu kanallar var ayrıca 4 tl fark verip trt hd,kanal d hd ,star hd birde sanırım animal planet hdyi izliyebilirsiniz
Ben de NG de var

.Kablolu tv var benim, ordan aklımda kalmış..
evet araştırmalarım sonucunda 12 aylık d-smart aboneliğimiz bitse bile,bu makineyi normal recevier olarak kullanabiiyoruz.Normal recevierden artısı kayıt özelliği.
İnşallah D-smart PVR'nin HD olanından gönderirler ama benim şahsi düşüncem D-smart PVR SD gönderecekler.
evet araştırmalarım sonucunda 12 aylık d-smart aboneliğimiz bitse bile,bu makineyi normal recevier olarak kullanabiiyoruz.Normal recevierden artısı kayıt özelliği.
İnşallah D-smart PVR'nin HD olanından gönderirler ama benim şahsi düşüncem D-smart PVR SD gönderecekler.
Valla süpersin bio...
Tabiki yakalamışken bırakmıyoruz ve soruyoruz..
Sevgili bio;
Acep bu bizim turksattan cekermi... Yoksa ayrı çanakmı lazımdır..
Hamster peşinden koşuyorsun ,Bizim içinde koşturursun diye soruyorum
Diazem Hocam d-smart kanallarını izlemek Türksat uydusu yeterli ama hotbirdde gerekebilir mi bilmiyorum.Ayrıca bize verdikle pvr cihazları ( usb üzerinde kayıt) 1 yıl sonunda bence geri alacaklar çünkü suana kadar abone olanlara 1 yıl sonunda cihazı verdiklerini görmedim .ZAten hd cihazlardanda aylık ek ücret alıyorlar 7-14. tl Arasi