Gönderen Konu: Dsmart Kazananlar  (Okunma sayısı 103818 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
Ynt: Dsmart Kazananlar
« Yanıtla #630 : 06 Ocak 2011, 23:38:20 »
Sayın Ali Haylaz;
Bu nacizane sorumuda cevaplarsanız son derece mutlu ve mesut olurum..

Şimi ben büyük bir sitede acemice bir elektirkçi tarafından yapılmış bir santralle dağılan uydu sitemine sahibim..

Ben ne yapabilirim...

Ayrıca bu acemi elektrikçi diyorki aynı anda bir tane receiver kullan değilse santrali yakarsın.. Aslında yanması gereken oyken ben salona ayrı yatak odasına ayrı, çocuk odasına ayrı, mutfağa ayrı  hole ayrı tv koymak gibi bir durumu gerçekleştiremiyorum..

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim..
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı firuzeyno10

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #631 : 06 Ocak 2011, 23:44:21 »
vayy forum kibarlıktan yıkılıyo önce hiç ummadığım sco.şimdi diazem hocam :D :D ;D

Çevrimdışı biolog

• Usta Kampanyacı
  • Bağımsız Üye
    • lonesome cowboy
« Yanıtla #632 : 07 Ocak 2011, 00:03:14 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Sayın Ali Haylaz;
Bu nacizane sorumuda cevaplarsanız son derece mutlu ve mesut olurum..

Şimi ben büyük bir sitede acemice bir elektirkçi tarafından yapılmış bir santralle dağılan uydu sitemine sahibim..

Ben ne yapabilirim...

Ayrıca bu acemi elektrikçi diyorki aynı anda bir tane receiver kullan değilse santrali yakarsın.. Aslında yanması gereken oyken ben salona ayrı yatak odasına ayrı, çocuk odasına ayrı, mutfağa ayrı  hole ayrı tv koymak gibi bir durumu gerçekleştiremiyorum..

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim..

Sevgili pek muhterem  Diazem hocam.
Mesajınızı tek solukta okudum.
Bu konuda izleyeceğiniz 2 yolunuz var.
1. Yol:Stenin santralinde boşta portlar varsa oradan evin muhtelif yerlerine kablolar çektirip gereken tesisatı kurmak.
2.Yol:Site yönetimini sitine takmadan çatıya veya balkona özel çanak kurdurmak.Oradan kabloları çektirtip keyfine bakmak.
Var git yolunu seç ..Gazan mubarek ola.
Beş dakikada değişir bütün işler.

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #633 : 07 Ocak 2011, 00:11:13 »
Her iki yolda bana kapatılmış durumda..

Ayıptır solemesi site lüx muabbetine çanak yasak ve takma girişiminde bulunan olduysada 2 gün içinde söktürüldü..Ha balkona camekanladıktan sonra perde çekip iç tarafına gizlice çanak taktıran aslan komuşularımızda var :)

Diğer konuya gelince o dedğin 2. kablo olayı içn bizim çaylak elektirikçi yer bırakmadığından maalesef 2. kablo tesisata girmiyor..

Sanırım ben o 5 liralık aleti alsaydım santrali deşecektim , senin anlattıklarından çıkardığım bu ...

Çevrimdışı biolog

• Usta Kampanyacı
  • Bağımsız Üye
    • lonesome cowboy
« Yanıtla #634 : 07 Ocak 2011, 00:18:23 »
Her iki yolda bana kapatılmış durumda..

Ayıptır solemesi site lüx muabbetine çanak yasak ve takma girişiminde bulunan olduysada 2 gün içinde söktürüldü..Ha balkona camekanladıktan sonra perde çekip iç tarafına gizlice çanak taktıran aslan komuşularımızda var :)

Diğer konuya gelince o dedğin 2. kablo olayı içn bizim çaylak elektirikçi yer bırakmadığından maalesef 2. kablo tesisata girmiyor..

Sanırım ben o 5 liralık aleti alsaydım santrali deşecektim , senin anlattıklarından çıkardığım bu ...

Bizim çatıyı yaptırdılar geçen sene.Benim çanakları söktüler 1ay Eyfel kulesi ile izledim kanalları.

Sonra çatı bitmeye yakın toplantı yapıldı.Çatıya çanak konmayacak dendi.Masaya kafamı vurdum önce sonra yumruğumu vurdum,,,masaya tekme tokat daldım...masanın ağzını burnunu kırdım...
Korktular çatıya çanak anten için yer yaptılar.  tavsiye ederim..

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #635 : 07 Ocak 2011, 00:27:16 »
Kiracıyım ve 200 daire var... Bence arada banada vuran olucaktır.. Neden dersen

Yönetim toplantısından alıntııdr..

Ben: Sitenin internetinde problem var.Bu elektirkçi yapamamış internet herkeste sorunlu..Yaptırılması lazım ayrıca kablolar internet için uygun değil.

Ev sahiplerinden biri (Adalet sistemi içerisinde üst yetkili bir ev sahibi) : Napicaksiniz interneti gidin işiniz düşünce su ilerde kafe var.Bide ona masraf çıkartmayın ya..

Diğer biri : Kapıcı sayımız yeterrsiz arttıralım.

Aynı ev sahibi: Ne kapıcısı ya herkes kendi çöpünü atmaya acizmi ne hallere geldik.Akşamları gidin atın.Kaloriferide sırayla yakarız.

Aynı kişinin dedikleri say say bitmez.Ve bence beni kimse dinlemez :)

Çevrimdışı biolog

• Usta Kampanyacı
  • Bağımsız Üye
    • lonesome cowboy
« Yanıtla #636 : 07 Ocak 2011, 00:38:50 »
İşte ben o kıdemli ev sahiplerinin sesini kesmek için yönetime el koydum.
Kaloriferde benden soruluyor çatıda bodrumda bahçede.

Bahçeye bahara doğru maruana dikmeyi düşünüyorum..Bu yaz hepimiz uçacağız..

O zaman izleyeceğin yolu tekrar çiziyorum.

1.Yol.Yönetici ol yönetime el koy.
2.Yol.Kimseyi dinlemeden istediğini yap.

Çevrimdışı trky41

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #637 : 08 Ocak 2011, 11:34:50 »
arkadaşlar 4. hatfa kazananıyız cihazımız geldi bunu aktivasyon yaptırırken kazanan kişi adına yaptırmak şartmı bilgisi olan varmı? daha önce aktivasyon yaptıran arkadaşlar kazanan kişi adına mı yaptırdılar

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #638 : 08 Ocak 2011, 11:35:35 »
arkadaşlar 4. hatfa kazananıyız cihazımız geldi bunu aktivasyon yaptırırken kazanan kişi adına yaptırmak şartmı bilgisi olan varmı? daha önce aktivasyon yaptıran arkadaşlar kazanan kişi adına mı yaptırdılar

Benimkide gelir o zaman bugün ;D
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı trky41

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #639 : 08 Ocak 2011, 11:44:29 »

Benimkide gelir o zaman bugün ;D
inşallah darısı başınıza  :D evet arkdşlar aktive edenler arkdaşlardan cevap beklıyorum aktivasyonu kazanan kişi adına yaptırma şartı varmıydı  ??? ???