Gönderen Konu: Dsmart Kazananlar  (Okunma sayısı 99647 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cc48

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: Dsmart Kazananlar
« Yanıtla #720 : 15 Ocak 2011, 20:31:23 »
arkadaslar bu lnb de db 01 veya 03 olayı nedır.hangısını almalıyız bu cıhaz ıcın veya ınternetten alım yapabılcegımız en ucuz lnb lınk varmı?

Çevrimdışı biolog

• Usta Kampanyacı
  • Bağımsız Üye
    • lonesome cowboy
« Yanıtla #721 : 15 Ocak 2011, 23:33:21 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
arkadaşlar cihazın sorunsuz çalışmasını isiyorsunuzda iki adet çanağa ihtiyacınız var iki çanağında türksat 1A yönüne bakması gerekiyor yukarıdan gelen 2 kabloyuda cihazın arkasında bulunan yerlere taktığınızda sorun çöülüyor bu biraz zor olanıydı ki çanağın aynı yöne bakması ...
2. seçenek ise türksat yönündeki çanağa çift çıkışlı LNB almanız gerekiyor 40 ile 60 tl arası  şehire ve satılan yere göre değişiyor... türksat 1C uydusundaki kabloyuda diğer çift girişli LNB nin birine diğerinide yani Türksat 1Ayı da diğer girişe takıp kabloluları cihaza monte ettiğinizde sorun çözülüyor...
aktivasyon işlemini ise isteğin yerde yaptırabilirsin adrese göre değil biz hatta taillerde şehir değiştirirken yanımızda götürüp istediğimiz tvye takıyorduk en azından türksat 1Adakileri izleyebiliyorsunuz... bu şekilde idare ederim diyorsanız kanal da tutukluk olduğunda yani bi kanalı göstermediğinde biri ileri kanal değişitirip tekrar geri geldiğinizde sorun çözülüyor... umarım yardımcı olabildim

Cihazın her yerde çalışması çok iyiymiş.Ben sadece bizim evde çalışacak sanıyordum.Artık nereye gitsem yanımda götürürüm.

Bilgi için teşekkürler @seldahalil007.
Beş dakikada değişir bütün işler.

Çevrimdışı seldahalil007

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #722 : 16 Ocak 2011, 01:00:20 »
arkadaşlar cihazın sorunsuz çalışmasını isiyorsunuzda iki adet çanağa ihtiyacınız var iki çanağında türksat 1A yönüne bakması gerekiyor yukarıdan gelen 2 kabloyuda cihazın arkasında bulunan yerlere taktığınızda sorun çöülüyor bu biraz zor olanıydı ki çanağın aynı yöne bakması ...
2. seçenek ise türksat yönündeki çanağa çift çıkışlı LNB almanız gerekiyor 40 ile 60 tl arası  şehire ve satılan yere göre değişiyor... türksat 1C uydusundaki kabloyuda diğer çift girişli LNB nin birine diğerinide yani Türksat 1Ayı da diğer girişe takıp kabloluları cihaza monte ettiğinizde sorun çözülüyor...
aktivasyon işlemini ise isteğin yerde yaptırabilirsin adrese göre değil biz hatta taillerde şehir değiştirirken yanımızda götürüp istediğimiz tvye takıyorduk en azından türksat 1Adakileri izleyebiliyorsunuz... bu şekilde idare ederim diyorsanız kanal da tutukluk olduğunda yani bi kanalı göstermediğinde biri ileri kanal değişitirip tekrar geri geldiğinizde sorun çözülüyor... umarım yardımcı olabildim

Cihazın her yerde çalışması çok iyiymiş.Ben sadece bizim evde çalışacak sanıyordum.Artık nereye gitsem yanımda götürürüm.

Bilgi için teşekkürler @seldahalil007.
ööenmli değil ;)
bugün bana yarın SANA UNUTMA !

Çevrimdışı mataramasukoy

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #723 : 16 Ocak 2011, 01:47:20 »
D-Smart hizmetleri bireysel ve münhasır kullanım için olup, aktivasyon sırasında belirtilen konut adresinde izlenecektir. Yayınların ticari yerlerde( Kahvehane, Birahane, Restaurant, Cafe vb.) toplu gösterime veya herhangi bir şekilde paylaşıma açılması yazılım ve yayın sahipleri ile D-Smart'ın telif hakları nedeniyle yasaktır.

onlineabonelik.com sitesinde böyle belirtmiş ama .. ben genede taşınınva yaptırayım ne olur ne olmaz:D
Lütfen ısmarlama oy ve benzeri şeyler teklif etmeyiniz..

Çevrimdışı cc48

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #724 : 16 Ocak 2011, 13:43:34 »
starsat cift girişli lnb oluyor mu buna marka cok onemlımı??

Çevrimdışı seldahalil007

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #725 : 17 Ocak 2011, 01:26:23 »
starsat cift girişli lnb oluyor mu buna marka cok onemlımı??
böyle bişeyin yazmasının amacı dediği gibi kahve gibi yerlerde olmaması için ben 1 sene yıllık aktivasyon yaptırdım diyelim 1 sene o evde oturmak zorundamıyım? ayrıca biz her tatile gittiğimizde yanımıza götürüp takıyorduk hatta misafirliğ bile gittiğimizde maçları izlemek için babam yanından ayırmazdı ama için rahat olsun en azından... :)
bugün bana yarın SANA UNUTMA !

Çevrimdışı deliefe06

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #726 : 17 Ocak 2011, 09:21:03 »
arkadaşlar tüm dsmart kanallarını mı açık yoksa sadece smart kanalları mı açık bilgi verirseniz bazı kanallara geldiğinde kart problemi yazıyor bilgisi olan  varsa yazsın

Çevrimdışı deliefe06

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #727 : 17 Ocak 2011, 10:06:10 »
cevap veren yok mu

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #728 : 17 Ocak 2011, 10:08:57 »
arkadaşlar tüm dsmart kanallarını mı açık yoksa sadece smart kanalları mı açık bilgi verirseniz bazı kanallara geldiğinde kart problemi yazıyor bilgisi olan  varsa yazsın
Dostum hepsi açık bende.. Ne kadar süreyle açık kalıcak bilmiyorum ama..
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı deliefe06

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #729 : 17 Ocak 2011, 10:11:53 »
diazem bende açık değilde ondan sordum cumartesi eurofutboldan maç izleyim dedim kart problemi yazdı bazı kanallardada öyle yazdı sinema kanalı v.b