Gönderen Konu: Dsmart Kazananlar  (Okunma sayısı 99641 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı trky41

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: Dsmart Kazananlar
« Yanıtla #700 : 15 Ocak 2011, 11:18:45 »
yok yok baglantı yapılıyor tabi boşta kalmıcak. lnbden iki ayrı kablo gelcek bitanesi lnb 1 e. digeride lnb2 ye gircek yani her ikiside dolu olcak

Çevrimdışı Meraal

• Usta Kampanyacı
    • meralin dünyası
« Yanıtla #701 : 15 Ocak 2011, 11:20:12 »
Eşim dün uğraştı çift LNB bağlayabilmek için ama bağladığı zaman hiç bir kanal çekmedi hatta iş yerinde özel sistem bile yapmış getirdi ama şimdilik diğer uyduyu kullanıyoruz biz bu gidişle çağırıp kurdutturacağız olmuyo bir türlü çünkü . yapanlar nasıl yapabildi anlamadım .

Çevrimdışı trky41

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #702 : 15 Ocak 2011, 11:21:06 »
eğer yeni çanak taktırıyosanız lnb nizin çift çıkışlı olsun ona göre alın ki sadece bu cihaza çift çıkış gerekiyo çünkü. eğer başka odada da kullanacaksanız ayrı televizyon lnbinizi 3 yada 4 çıkışlı almanız daha iyi olur

Çevrimdışı deliefe06

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #703 : 15 Ocak 2011, 11:26:23 »
benim digitürk çanak ve cihaz var bu cihaz için ayrı bir çanak ve lnb mi taktırmam lazım 2 kablo demişsin cihaza bakmadım daha çift giriş mi var tam bir açıklama yaparsan sevinirim

Çevrimdışı trky41

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #704 : 15 Ocak 2011, 11:26:50 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Eşim dün uğraştı çift LNB bağlayabilmek için ama bağladığı zaman hiç bir kanal çekmedi hatta iş yerinde özel sistem bile yapmış getirdi ama şimdilik diğer uyduyu kullanıyoruz biz bu gidişle çağırıp kurdutturacağız olmuyo bir türlü çünkü . yapanlar nasıl yapabildi anlamadım .
iki çıkış geliyor diye belki diseq aparatı kullanmak gerekebilir. hani 1. sini diseq A, 2. sini diseq B gibi seçmek gerekiyor olabilir. bendede merkezi sistem oldugu için tek lnb ile sinyal sorunlu kullanıyorum d smart bayiilerine gidip araştırdım çift lnbden başka çözüm yok dediler verimli kullanabilmek için

Çevrimdışı trky41

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #705 : 15 Ocak 2011, 11:30:01 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
benim digitürk çanak ve cihaz var bu cihaz için ayrı bir çanak ve lnb mi taktırmam lazım 2 kablo demişsin cihaza bakmadım daha çift giriş mi var tam bir açıklama yaparsan sevinirim
digiturk canak eutelsatamı bakıyor turksatamı digiturkte hangi kanalları izliyorsunuz full paket kanalları çekiyorsa eutelsattır. türksat gerekiyo lnb çanağın ucunda olan küçük aparat kablonun geldiği.
eger türksata bakıyosa çanağınız sadece çift çıkışlı lnb almanız yeterli ama dediğim gibi diseq aparatıda gerekiyo olabilir bunu aldıgınız yere bi danışın. evet cihazda iki giriş var. hatta bi bakın digitürk çanagınıza belki lnb nin çift çıkışlıdır

Çevrimdışı deliefe06

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #706 : 15 Ocak 2011, 11:32:34 »
yok dediğin gibi eutelsat diseg dediğin ayrı mı alıyoruz sen ne tavsiye edersin senin bilgin var biraz yeni bir çanak ve çift lnb mi taktırmam lazım diseq de mi alacağım bilgi verirsen

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #707 : 15 Ocak 2011, 11:33:23 »
Hizmet ücretli bilginiz olsun.Dsmart servisininin evinize gelmesi 30 lira..
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı trky41

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #708 : 15 Ocak 2011, 11:37:06 »
bende digitürk kullanıyorum madem eutelsat ise. size bi turksat için çanak + çiftli lnb gerekiyo bide lnb kablosu. yalnız ben diseqden emin değilim gerekli olup olmadığını bu başka biri yazar ise forumda kullanan arkadaşlardan iyi olur.meral hanımın eşi takmış hiç sinyal alamamışlar ya ona istinaden yazdım. siz kurulumu yaptırcagnız yere anlatırsanız o size gerekir yada gerekmez diye söyle diseq 5-10 lira bişey pahalı birşey değil

Çevrimdışı deliefe06

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #709 : 15 Ocak 2011, 11:39:23 »
benim taktıracağım yer hem dsmart hemde digitürk bayisi anlar herhalde