Gönderen Konu: Dsmart Kazananlar  (Okunma sayısı 104300 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı deliefe06

• Usta Kampanyacı
Ynt: Dsmart Kazananlar
« Yanıtla #740 : 19 Ocak 2011, 12:44:26 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ben ocakta aktivasyon yaptırdım bazı kanallarda kart problemi yazıyor anlamadım akşam müşteri hizmetlerini arayacağım
kartı çıkartıp tekrar takın guzelce belki düzelir.. bu arada diseq gerektimi nasıl yaptılar kurulumunuzu direk lnbden mi çift kablo çektiler

çift lnb taktırdım iki kablo taktılar sorunsuz çalışıyor

Çevrimdışı cc48

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #741 : 19 Ocak 2011, 12:48:21 »
cok basıt yapılıyor eger canak anten elınızın altındaysa ve zaten frekansı ayarlıysa sadece takılı olan lnb nın ustundekı ok hangı bolumde onu aklınızda tutun.cıft lnb yı takın olay tamam cok basıt bos yere 30 lıra vermeyın..

Çevrimdışı deliefe06

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #742 : 19 Ocak 2011, 12:53:14 »
yok ben yeni çanak kablo lnb aldığım için gelip taktı

Çevrimdışı erdem61

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #743 : 19 Ocak 2011, 13:32:14 »
ya surekli sinyal sorunu verıyor uyuz oluyorum
**********ERDEM10**********

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #744 : 19 Ocak 2011, 17:22:58 »
Bugün taktım çanağı uyduyu falan gayet güzel gösteriyo ve sinyal sorunu yok ;d
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı cc48

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #745 : 19 Ocak 2011, 19:30:11 »
kayıt tusuna basıyoruz kayıt etmeye baslıyor.pekı kaydı sonlandırmak ıcın ne yapıyoruz?

Çevrimdışı mataramasukoy

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #746 : 19 Ocak 2011, 19:48:53 »
aktive etmedende gösteriyor dimi normal kanalları  ??? ben hala taşınmayı bekliyorum :D
Lütfen ısmarlama oy ve benzeri şeyler teklif etmeyiniz..

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #747 : 19 Ocak 2011, 21:35:54 »
aktive etmedende gösteriyor dimi normal kanalları  ??? ben hala taşınmayı bekliyorum :D

Evet yaklaşık 300 kanalı gösteriyo.
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı mxcach

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #748 : 25 Ocak 2011, 12:16:25 »
arkadaşlar süre bittikten sonra makineler bizde kalmayacakmış     12 aylık taahhüt bitiminden sonra abonelik iptali istendiğinde, kutu mülkiyetine sahip olunmak istenirse, D-Smart uyumlu Standart uydu alıcısı için 99TL, HD veya PVR uydu alıcısında ise 239 TL aboneye yansıtılır.  

Çevrimdışı trky41

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #749 : 25 Ocak 2011, 14:18:36 »
arkadaşlar süre bittikten sonra makineler bizde kalmayacakmış     12 aylık taahhüt bitiminden sonra abonelik iptali istendiğinde, kutu mülkiyetine sahip olunmak istenirse, D-Smart uyumlu Standart uydu alıcısı için 99TL, HD veya PVR uydu alıcısında ise 239 TL aboneye yansıtılır.  
arkadaşım yanılıyorsun diye tahmin ediyorum çünkü bize sadece pvr cihaz verildi hd ve sdlerden bahsediyorsan yani yazdığın şartlar muhtemelen aydan aya taksitli kampanyası içindir. kesino larak bi bilgin varmı nerden duydun acaba iade edileceğini?forumda bizzat müşteri hizmetlerine soran arkadaşlar da var ve cihazın bize ait oldugunu söylemişler.kaldı ki eğer cihaz 12 aylık bize verilse idi kampanyanın sloganı ''280 adet 12 aylık d smart pvr ve smart paket aboneliği hediye ' şeklinde olmalıydı. '280 adet d smart pvrkutu ve 12 aylık smart paket aboneliği hediye' şeklinde değil..
yani eğer olay senin dediğin gibiyse buyanlış yönlendirmekten ötürü hukuk suçudur d smartın yaptığı.İlaveten burada soran arkadaşlarımız olmuşcihaz 12 aysonunda bizim mi olacak diyeevetdemişler.Eğer bizden ücret talep edicek ise 12 ay sonunda cihazıgeri teslim etmeniz gerekiyor diye bize söylenmesi gerekirdi.Varmı söylenen kişi arkadaşlar?Biri bu konuya açıklık getirirse çok iyi olucak. ben yinede söylediklerimin hiç öyle olmadığını ve sizin yanıldığınızı ve başka kampayala ilgili konuyu buraya alıp kopyaladığınızı düşünüyorum.yazdığınız şeyin bizimle alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü hd ve sd makinelerin de adı geçiyor
« Son Düzenleme: 25 Ocak 2011, 14:29:08 Gönderen: trky41 »