Gönderen Konu: Dsmart Kazananlar  (Okunma sayısı 103145 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı trky41

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: Dsmart Kazananlar
« Yanıtla #710 : 15 Ocak 2011, 11:40:38 »
anlar anlar cihazın d smart pvr ve çift lnb gerektiğini söylerseniz anlar diseq gerekli yada değil diye.hem kurulum yaparken gerekli olursa takarlar kurulumdan önce satın almazsınız diseqi

Çevrimdışı Meraal

• Usta Kampanyacı
    • meralin dünyası
« Yanıtla #711 : 15 Ocak 2011, 11:41:45 »
Ben pek anlamam bu kurulumdanda dün bayağı uğraştı eşim çift LNB taktı ikisinden ayrı kablolar getirip onuda dsmarta taktı ama hiç sinyal alamadık sonra tek kabloya düşürünce tekrar yayın geldi şimdi ne yapmamız lazım bizim tam olarak diseqc dediğiniz cihazımı takmak lazım ?? ..

Çevrimdışı trky41

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #712 : 15 Ocak 2011, 11:47:17 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Ben pek anlamam bu kurulumdanda dün bayağı uğraştı eşim çift LNB taktı ikisinden ayrı kablolar getirip onuda dsmarta taktı ama hiç sinyal alamadık sonra tek kabloya düşürünce tekrar yayın geldi şimdi ne yapmamız lazım bizim tam olarak diseqc dediğiniz cihazımı takmak lazım ?? ..
cihaza kablo gelmeden kabloya takılan bi aparattır diseq. birden fazla çanaktan yayın alıyosanız gelen çanak sinyallerini A, B, C diye ayırır sinyalleri.çünkü tek cihaza 2. A sinyal gelmiyo olabilir. açıkçası bende emin değilim bu konuda yanlış yönlendirmek istemiyorum belkide çift çıkışlı lnbyi taktıgında eşiniz tam yapamamıştır forumda kullanan arkadaşlar yardımcı olursa daha aydınlatıcı olucak
« Son Düzenleme: 15 Ocak 2011, 11:57:54 Gönderen: trky41 »

Çevrimdışı mataramasukoy

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #713 : 15 Ocak 2011, 14:04:24 »
aktivasyon yaparken sanırım adrese göre oluyor değilmi ben mesela taşıncam şimdiki adresime göre aktivasyon yaptırsam taşındıgım zaman sorun olurmuki acaba.. yoksa taşındıktan sonramı kurdurayım sizce.. ::)
Lütfen ısmarlama oy ve benzeri şeyler teklif etmeyiniz..

Çevrimdışı censez41

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #714 : 15 Ocak 2011, 14:14:48 »
lnb lerden biri hem hotbord hemde türksata bağlı olsa diyeri sadece türksat olsa ne olur

Çevrimdışı sera_nat

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #715 : 15 Ocak 2011, 17:02:44 »
1 yıl smart paket hediye ancak 1 ay mı yoksa 6 ay mı ful paket açık. ben de 1 ay oluyor ful paket açık

Çevrimdışı trky41

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #716 : 15 Ocak 2011, 18:28:00 »
lnb lerden biri hem hotbord hemde türksata bağlı olsa diyeri sadece türksat olsa ne olur
sıkıntı olmaması gerekir.. Sera_nat ben bi ay diye biliyorum d smart yeni gelen her üyesine çünkü bi aylık hoşgeldin hediyesi olarak full paketi hediye ediyor forumda 6 ay diyen arkadaşlar var ama yanılıyorlar sanırım

Çevrimdışı trky41

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #717 : 15 Ocak 2011, 18:31:54 »
aktivasyon yaparken sanırım adrese göre oluyor değilmi ben mesela taşıncam şimdiki adresime göre aktivasyon yaptırsam taşındıgım zaman sorun olurmuki acaba.. yoksa taşındıktan sonramı kurdurayım sizce.. ::)
yok hiç farketmez istediğiniz adrese götürüp kullanabilirsiniz  :)

Çevrimdışı seldahalil007

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #718 : 15 Ocak 2011, 18:57:32 »
arkadaşlar cihazın sorunsuz çalışmasını isiyorsunuzda iki adet çanağa ihtiyacınız var iki çanağında türksat 1A yönüne bakması gerekiyor yukarıdan gelen 2 kabloyuda cihazın arkasında bulunan yerlere taktığınızda sorun çöülüyor bu biraz zor olanıydı ki çanağın aynı yöne bakması ...
2. seçenek ise türksat yönündeki çanağa çift çıkışlı LNB almanız gerekiyor 40 ile 60 tl arası  şehire ve satılan yere göre değişiyor... türksat 1C uydusundaki kabloyuda diğer çift girişli LNB nin birine diğerinide yani Türksat 1Ayı da diğer girişe takıp kabloluları cihaza monte ettiğinizde sorun çözülüyor...
aktivasyon işlemini ise isteğin yerde yaptırabilirsin adrese göre değil biz hatta taillerde şehir değiştirirken yanımızda götürüp istediğimiz tvye takıyorduk en azından türksat 1Adakileri izleyebiliyorsunuz... bu şekilde idare ederim diyorsanız kanal da tutukluk olduğunda yani bi kanalı göstermediğinde biri ileri kanal değişitirip tekrar geri geldiğinizde sorun çözülüyor... umarım yardımcı olabildim
bugün bana yarın SANA UNUTMA !

Çevrimdışı lonelycocuq

• Usta Kampanyacı
  • Beşiktaşım Oleyyyy
« Yanıtla #719 : 15 Ocak 2011, 20:30:27 »
Elle mAnuel olarak cihaza  frekans ekleyebilen var mı ?