Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintencere dibim kara benimki senden kara, şuraya yazı yazanların yüzde 80 i hile ustası, güldürmeyin adamı yaagüzel bir gece oldu valla keyiflendirdiniz beni..hadi selametle hepinize iyi geceler...
Açıkça yaz bakayım ne demek istiyosun
Ha unutmadan tencereni de al git
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinfacebook aplikasyonlarında hileye yer vereceklerini sanmam, büyük ihtimalle yarışma sonunda elenecektir hile yapanlar basit oylamalı yarışmalara benzemez böyle yarışmalar adamlar boşuna bi ton şeyin iznini istemiyo.. bi profil açıp içine bi resim atıp 3-5 video paylaşıp onu bunu arkadaş eklemekle olmaz o işler yapan kendini kandırır sadece, bakınız örnek emsan
emsan gibi basit bir uygulamada bile bu kadar dikkatlilerse koca KRAFT firması yarışmayı hilecilere bırakmaz boşuna uğraşır kendine oy verenler
İnşallah dediğin gibi boşuna uğraşırlar
Bu forumda ilk defa sana katılıyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinfacebook aplikasyonlarında hileye yer vereceklerini sanmam, büyük ihtimalle yarışma sonunda elenecektir hile yapanlar basit oylamalı yarışmalara benzemez böyle yarışmalar adamlar boşuna bi ton şeyin iznini istemiyo.. bi profil açıp içine bi resim atıp 3-5 video paylaşıp onu bunu arkadaş eklemekle olmaz o işler yapan kendini kandırır sadece, bakınız örnek emsan
emsan gibi basit bir uygulamada bile bu kadar dikkatlilerse koca KRAFT firması yarışmayı hilecilere bırakmaz boşuna uğraşır kendine oy verenler
İnşallah dediğin gibi boşuna uğraşırlar
Bu forumda ilk defa sana katılıyorumnon-stop eğlence
a1ONEboy senin sayende birçok kişi sahte oy kullandığı için elenir ve taaa en alt sıralardan ben kazanırsam, sana bi gofret söz veriyorum. yarışmayı erken açıklatabiliyor muyuz ?
15'ine kadar dayanamam sanırım
böyle bir dönemde doğduğum ve böyle mükemmel bir doğa olayına şahit olduğum için Tanrı'ya şüfrediyorum.
o değilde bundan sonra bazı firmalar yaptığı yarışmalarda forumu kara listye almasınlar