Arkadaşlar yokmu oylayan ? :S hile yaptığını düşündüğüm kişiler yine ataktada :S
o hileciler her zaman atakta zaten :S
Haydi arkadaşlar destek lütfen : / Şimdide DİLEK YAVU geldi DİLEK YAVU bi açıklama bekliyorum buraya tabi mantıklıysa : ) arkadaşın nicki forumda "deniz kanat"
Haydi arkadaşlar destek lütfen : / Şimdide DİLEK YAVU geldi DİLEK YAVU bi açıklama bekliyorum buraya tabi mantıklıysa : ) arkadaşın nicki forumda "deniz kanat"
Sana her yaklaşan veya seni geçen kişi illaki hilecimi olmak zorunda? Belki onlarda oy topluyodur eşinden dostundan çevresinden. Bu kadar ön yargılı olmak iyi değil
Sana her yaklaşan veya seni geçen kişi illaki hilecimi olmak zorunda? Belki onlarda oy topluyodur eşinden dostundan çevresinden. Bu kadar ön yargılı olmak iyi değil
scorpion bunu sadece ben söylemiyorum da kimin söylediğininde ismini vermeyecem ben 10 günde 300 oy topladım yada diğerleri 15 günde 400 ona hay hayda kaç günde geldiğini bilmiyorsun 2 günde yaklaşık 250 oy aldı !! Ayrıca hemen hile demedim açıklama bekliyorum dedim ... Sen bi yarışmada önde git birden 250 puan gelsin rakibinede senide görelim ..
Tamam açık olarak hileci dememişsin ama açıklama bekliyorum demek bile bi suçlama

Şimdi hile yapanlar yarışma sonunda silinir zaten merak etme, relax ol
Tamam açık olarak hileci dememişsin ama açıklama bekliyorum demek bile bi suçlama
Şimdi hile yapanlar yarışma sonunda silinir zaten merak etme, relax ol 
ee kusura bakmasında bi açıklama yapsın yani zaten forumda kendisi bende oy topladım en az onun kadar ne kadar zor olduğunu bilirim ama 2 günde 250 oy toplamak nasıl bir iş onu anlayamadım .. sadece nasıl onu söylemesini istiyorum bakalım .. Şuan arkadaşı takip edebilirsiniz mesela nasıl bu kadar hızlı artabiliyor onu merak ettim :S
Burada birilerini suçlamakla olmuyor bu işler malesef, kafanızda eğer şüphe varsa arayın Kraftı onlarla görüşün,
şahsen ben öyle yaptım
o kişiler açıklama yapsalar bile evet hile mi yapıyoruz diyecekler allah aşkına biraz mantıklı düşünün.. herşey olacağına varır internet alemi bu kimi yarışmada kazanırsınız kimsinde kaybedersinz, kimi yarışma allaha emanet gider kimini sürekli kontrol ederler.. bunları göze alarak giriyor herkes bu yarışmalara.. bırakın ne olacaksa olsun bu kadar strese sokmayın kendinizi alt tarafı 11-12 gün kaldı şunun bitmesine..
Burada birilerini suçlamakla olmuyor bu işler malesef, kafanızda eğer şüphe varsa arayın Kraftı onlarla görüşün,
şahsen ben öyle yaptım 
Peki sonuç çıktımı ? kesin hayır : )
şahsen ben öyle yaptım 
Peki sonuç çıktımı ? kesin hayır : )
Sonuç duymak istiyorsanız arayıp görüşün, daha ne diyebilirimki, yani yarın bendede aynı artış olsa hemen şüpheye kapılıp burda yazacaksınız belki, bu doğru değil diyorum ben işte, burda ulu orta birileri suçlanacağına şüphelerinizi yarışma uygulamacılarına dile getirin, doğrusu bu