Gönderen Konu: *Rengini Göster Destek Bölümümüz*  (Okunma sayısı 42914 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı aSoSYaL

• Usta Kampanyacı
Ynt: *Rengini Göster Destek Bölümümüz*
« Yanıtla #220 : 12 Temmuz 2010, 00:58:52 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
alone hile serbest dedin uçuşa geçirdin milleti ;D ;D

a1ONEboy yarışmayı kattın, karıştırdın. niye aradın ki sanki  :D

Çevrimdışı heysemh

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #221 : 12 Temmuz 2010, 01:04:17 »
ilk 5 ve puanlar hakikaten ilginçç.....birşey geldi aklıma konuyla alakası yok ama zamanında yapılan japonkale(gillette) adlı oyunda bana hile yapıosun falan deyip dürüstlük dersi veren bir arkadaşta maşşallahhh bir günde 800 oy almayı biliyor

Çevrimdışı aSoSYaL

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #222 : 12 Temmuz 2010, 01:13:55 »
ilk 5 ve puanlar hakikaten ilginçç.....birşey geldi aklıma konuyla alakası yok ama zamanında yapılan japonkale(gillette) adlı oyunda bana hile yapıosun falan deyip dürüstlük dersi veren bir arkadaşta maşşallahhh bir günde 800 oy almayı biliyor

ne yalan söyleyeyim yarışmayı böyle gördükten sonra bende "yöntemini bilsem de o kadar oy toplasam" demedim değil hani.
neyse bakalım 15'inde  nasıl sonuçlanacak yarışma.

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
« Yanıtla #223 : 12 Temmuz 2010, 01:17:06 »

o dersi veren bol boşver :D merakla beklenen bir yarışmada bu olucak sanırım.
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı a1ONEboy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #224 : 12 Temmuz 2010, 01:20:26 »
yok ark'lar ben bilerek bekledim bi süre ben taa başlarında öğrenmiştim hilenin serbest olduğunu ama artık millet coşmaya başlayınca yazdım buraya zaten iş işten geçti diye .. hatta alpi bile düşmüştü yani coşunca yazdım ayriyetten kendine laf ettirmeyip ilk 5 e girende bakalım kazanırsa hakkımlamı kazandım diyecek insanlar ne kadar UTANMAZ yaa !!
YGS , LYS ve benzeri sınavlardan dolayı kapalıyız !

Çevrimdışı ufoskop

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #225 : 12 Temmuz 2010, 01:31:37 »
facebook aplikasyonlarında hileye yer vereceklerini sanmam, büyük ihtimalle yarışma sonunda elenecektir hile yapanlar basit oylamalı yarışmalara benzemez böyle yarışmalar adamlar boşuna bi ton şeyin iznini istemiyo.. bi profil açıp içine bi resim atıp 3-5 video paylaşıp onu bunu arkadaş eklemekle olmaz o işler yapan kendini kandırır sadece, bakınız örnek emsan ;D

emsan gibi basit bir uygulamada bile bu kadar dikkatlilerse koca KRAFT firması yarışmayı hilecilere bırakmaz boşuna uğraşır kendine oy verenler ;D

İnşallah dediğin gibi boşuna uğraşırlar ;D

Bu forumda ilk defa sana katılıyorum ;D

Çevrimdışı a1ONEboy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #226 : 12 Temmuz 2010, 01:36:24 »
facebook aplikasyonlarında hileye yer vereceklerini sanmam, büyük ihtimalle yarışma sonunda elenecektir hile yapanlar basit oylamalı yarışmalara benzemez böyle yarışmalar adamlar boşuna bi ton şeyin iznini istemiyo.. bi profil açıp içine bi resim atıp 3-5 video paylaşıp onu bunu arkadaş eklemekle olmaz o işler yapan kendini kandırır sadece, bakınız örnek emsan ;D

emsan gibi basit bir uygulamada bile bu kadar dikkatlilerse koca KRAFT firması yarışmayı hilecilere bırakmaz boşuna uğraşır kendine oy verenler ;D

İnşallah dediğin gibi boşuna uğraşırlar ;D

Bu forumda ilk defa sana katılıyorum ;D
ben telefonla 3 konuşma ayriyetten 2 mail almış olarak hiç böyle olacağını düşünmüyorum ama inş silerler ve ilk 5 tamamen değişir ..

Çevrimdışı a1ONEboy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #227 : 12 Temmuz 2010, 01:37:27 »
helal olsun hala devam ediyo oylama (hile)  = )

gonulyesil

• Ziyaretçi
« Yanıtla #228 : 12 Temmuz 2010, 01:38:50 »
tencere dibim kara benimki senden kara, şuraya yazı yazanların yüzde 80 i hile ustası, güldürmeyin adamı yaa ;D güzel bir gece oldu valla keyiflendirdiniz beni..hadi selametle hepinize iyi geceler...

Çevrimdışı yupi

• Usta Kampanyacı
  • BaşKaSının iZinde YürüyeN, iZ bıRakaMaZ !....
    • PınarlaBizbize
« Yanıtla #229 : 12 Temmuz 2010, 01:39:27 »
bence ilk 5 alamıycak değiştirecekler sanmıyorum hile yapanlara iphone vereceklerini.hem bıktık artık şu hilecilerden yaa insanı kampanyalardan soğutuyolarr  >:(