-
Gönderen:
alpi4242
21 Haz, 2010 17:12
-
Türkiye Kamu Sen nın facebook sayfasında bıle destek isdedım isdeyene link verebılırım.
-
Gönderen:
emk87
21 Haz, 2010 17:13
-
abu kadar anlatmana gerek yok bence bi kere sölemen yeterli inanan inanır zaten

ben kendi adıma inandım
-
Gönderen:
alpi4242
21 Haz, 2010 17:16
-
ben kendi adıma inandım
tesekkürler
ama suan site açılmıyor bılen var mı neden
-
Gönderen:
diazem
21 Haz, 2010 17:17
-
Uyarı. Ekip halinde burada kimse kimseyi suclamasın.5 kişiye ödül var ama hala herkes kendini aklamak için çamur derdine girdi.Dahada uyarmıycam.Bu yrışamda bende varım diye ses çıkartmıyorum.Taftta oldugu gibi sen benden daha çok hile yapıyorsun yada ben yapmıyorum sen yapıyorsun diye ortalık karıştırmaya kalkmasın kimse.
-
Gönderen:
emk87
21 Haz, 2010 17:23
-
ben kendi adıma inandım
tesekkürler
ama suan site açılmıyor bılen var mı neden
bende acılıyor site bir problem yok
-
Gönderen:
a1ONEboy
21 Haz, 2010 17:23
-
biz hile yapıyo demedik olabilir dedik alpide ben öğretmenim topluyorum dediği için tamam sağol açıklaman için dedim bu kadar sadece ihtimal olabilir diye açıklama istedik bundada bi suçlama yok ..
-
Gönderen:
emk87
21 Haz, 2010 17:25
-
gorduklermizi dile getirmek ne zamandır ortalık karıstırmak oldu bu sekilde bir yaklasım cok yanlıs bence ismi gecen kişi kendini anlattı ve sorun kapandı ortada ne tartısma ne de camur var
-
Gönderen:
diazem
21 Haz, 2010 17:29
-
Tafttada aynı şekilde başladı bu olaylar.Şu anda Emre 1. biri ona çıksa deseki nasıl yaptın dese gene aynı şekilde araya girerim.Ama imalar havada uçuşmaya başladı yavaştan ve en başından uyarmak lazım.Çunku burada kimin naptiğini kimse bilemez.Toplu halde birini suçlayarakda kimse kendi yaptiklarını örtbas edemez.
Müdahil olmamak için elimden geleni yapıyorum.Cunku benimde linkim ekli.Yarın oraya kim girerse girsin kesin burada bu hile yapıo dencek.O zaman bu mantıkla su an ilk 5 teki herkes hile yapıyor denmesi lazım.Ama denmiyor sadece belli kişiler ilk 5 e girdikten sonraki kim girerse aha bu hile yapıyor suclamasıyla karşı karşıya kalıyor.
Bu yüzden burada lütfen imalar devam etmesin.
-
Gönderen:
a1ONEboy
21 Haz, 2010 17:33
-
Toplu halde birini suçlayarakda kimse kendi yaptiklarını örtbas edemez. Derken kimse suçlamadı birbirini diyoruz ama anlamıyosun ayriyetten biz oraya bi günde gelmedik farkedersen !! Biz bir günde gelenleri suçlamadıkta sadece sorduk budur kimsenin kimseyi suçladığı falan yok ...
-
Gönderen:
emk87
21 Haz, 2010 17:33
-
cunku forumdan zaten en az 50 60 tane destek geliyor forumdan olmayan kişiler olunca ilk 5te insana garip geliyor alpide forumdanmıs kendini acıkladı konu bitti taftada bosuna olay cıkmadı sebebi vardıki cıktı kimse durup dururken konusmuyor hepimiz aklı basında ne söylendiğini bilen insanlarız. Kendi adıma ne yaptıgımı biliyorum ve birilerini suclayarak ortbas etmeye calısmıyorum buna ihtiyacım yokustume alınmıyorum bu lafıda